SQL fejtörők


“Ezek a kis fejtörők arra valók, hogy helyrerázzák fejünkben az SQL-ről kialakult képet.” Joe CelkoJoe Celko a legravaszabb fejtörők megfejtésére buzdítja az olvasót, majd különböző megoldási javaslatokkal és magyarázatokkal segíti az eredmény elérésében. A feladványok az író korábbi írásainak válogatását képezik, amelyek első ízben a DBMS és a Database Programming and Design magazinokban láttak napvilágot. A könyv ezeken túl tartalmaz eddig még nem közölt feladatokat is, illetve a korábbi fejtörők újabb megoldásait. Joe az SQL szemszögéből világítja meg az adott problémákat, ezzel segítve a gyakorlott adatbázis-proramozókat a gyakran felmerülő típusfeladatok megoldásában. Az író a maga szórakoztató, baráti stílusában új módszereket és hasznos SQL példaprogramokat ismertetve vezeti be az olvasót a nem eljárásközpontú programok írásának fortélyaiba.Mit kínál a könyv?• Új megvilágításba helyez korábbi feladatokat, ismerteti ezek újabb megoldásait, illetve vadonatúj problémákat és megoldásokat vet fel.• Általános bevezetést ad az ismertetett problémák minden csoportjához.• A feladványokat és megoldásaikat a korábban bevált formában mutatja be, felhasználóközeli, a gyakorlatban jól alkalmazható módszereket nyújtva az SQL-programozáshoz.• Segítséget nyújt ahhoz, hogy a bemutatott példákat saját programozói feladataink megoldása során alkalmazhassuk.JOE CELKO neves szakértő, előadó, oktató, a DBMS, valamint a Database Programming and Design magazinok rovatvezetője. A CompuServe DBMS-fórumán keresztül nyújtott megbízható segítsége széles körű ismertséget szerzett neki, szórakoztató anekdotái az SQL-programozás valós kérdéseibe – és megoldásaiba – engednek bepillantást.A Könyv Magyarul!


Letöltések SQL fejtörők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések SQL fejtörők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  162
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  350 gr
  ISBN:
  9789639301566
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2092457 / 1011546
  Fordító:


  TAGS:
  Online SQL fejtörők ebook, könyvet SQL fejtörők FB2, Download SQL fejtörők PDF , Download SQL fejtörők MOBI, Online SQL fejtörők könyvet, ingyenes letöltések SQL fejtörők IPhone, Online könyvet SQL fejtörők PDF, ingyenes SQL fejtörők DJVU, ingyenes letöltések SQL fejtörők TXT, letöltések SQL fejtörők RTF, Online SQL fejtörők FB2 , e-könyvet SQL fejtörők letöltések TXT, ingyenes SQL fejtörők letöltések könyvet, e-könyvet SQL fejtörők download MOBI, letöltések SQL fejtörők IPad, olvas SQL fejtörők MOBI, olvas SQL fejtörők DOC, ingyenes SQL fejtörők AWZ, Download e-könyvet SQL fejtörők iPad , ingyenes SQL fejtörők DJVU, Download SQL fejtörők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések SQL fejtörők DVD, olvas SQL fejtörők TXT, Book SQL fejtörők letöltések DJVU, SQL fejtörők letöltések könyvet ingyenes, SQL fejtörők letöltések könyvet pdf ingyenes, SQL fejtörők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet SQL fejtörők pdf ingyenes, SQL fejtörők letöltések könyvet epub ingyenes, SQL fejtörők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply