Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát

Bánhidy András - Paján Viktor - Sportalkímia - Ismerd meg a győztesek titkát

Ezt a könyvet a kíváncsiság szülte. Az a fajta érdeklődés, amellyel a győztes sportolók gondolkodásmódját, sikerét próbáljuk megfejteni. Hat Olimpiai és Világbajnok, (Kőbán Rita, Igaly Diána, Benedek Tibor, Erdei Zsolt, Varga Zsolt, Kozmann György), egy sikeres paralimpikon erőemelő (Sas Sándor), és Magyarország egyik legelismertebb sportpszichológusa (Imre Tóvári Zsuzsanna) beavat minket a rejtélybe, hogy hogyan lehetünk hosszútávon sikeresek sportban, munkában, magánéletben. Bajnokaink a sikerről, a csúcsra érés lépéseiről, a kudarcok leküzdéséről, a csapatmunka rejtelmeiről, önismeretről és önfejlesztésről, és végül a harmonikus élet megteremtésének lehetőségéről, nemcsak a sport nyelvén, és mindenki számára érthetően, eddig soha nem tapasztalt nyíltsággal, őszinteséggel nyilatkoznak. A könyv által nagyon jól megismerhetjük Sportikonjainkat, akik rendszerezett, mégis élvezetes módon adnak tanácsokat az olvasónak, – megélt élettapasztalataikból merítve -, hogy hogyan válhat bárki életének bajnokává. Egy magával ragadóan őszinte könyv szülőknek és gyermekeknek, sportolóknak és edzőknek, vezetőknek és üzletembereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt.
Az olvasó nem riportokat, hanem életszerű tanácsokat kap, hiteles emberektől, amely tudást ő maga is pozitív eredményekkel kamatoztathatja saját életében, munkájában és emberi kapcsolataiban.
A könyv célja: Az egyéni célmegvalósításhoz szükséges attitűdök, hozzáállás fejlesztés.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789630836845
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2218952 / 1075031  TAGS:
  Online Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát ebook, könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát FB2, Download Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát PDF , Download Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát MOBI, Online Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát könyvet, ingyenes letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát IPhone, Online könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát PDF, ingyenes Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát DJVU, ingyenes letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát TXT, letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát RTF, Online Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát FB2 , e-könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések TXT, ingyenes Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések könyvet, e-könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát download MOBI, letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát IPad, olvas Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát MOBI, olvas Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát DOC, ingyenes Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát AWZ, Download e-könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát iPad , ingyenes Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát DJVU, Download Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát DVD, olvas Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát TXT, Book Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések DJVU, Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések könyvet ingyenes, Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések könyvet pdf ingyenes, Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát pdf ingyenes, Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát letöltések könyvet epub ingyenes, Sportalkímia – Ismerd meg a győztesek titkát ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply