Spontán evolúció


Az evolúció elkezdődött! Kialakulóban van egy új, félelem helyett szereteten alapuló világ, amelynek társteremtői mi magunk vagyunk. A Spontán evolúció páratlan könyv, amely tájékoztatást és ösztönzést nyújt, hogy részt vehessünk az emberi történelem legnagyobb kalandjában: a tudatos evolúcióban! A társadalom kezdi felismerni, hogy jelenlegi kollektív meggyőződéseink kártékonyak, s hogy világunk igen kényes helyzetbe került. Úgy vélem tehát, legfőbb ideje előrukkolni egy üzenettel arról, hogyan alkalmazhatók társadalmi meggyőződéseinkre a tudomány világának felismerései, és miként segíthetnek e tudományos vívmányok azon vészjósló helyzetek kezelésében, amelyekkel napjainkban szembe kell néznünk. A Spontán evolúció korunk természettudományos felismeréseit az ősi korok bölcsességével elegyíti, hogy feltárja az olvasó előtt, valójában micsoda hatalommal bírunk saját evolúciónk befolyásolásában. Az elfogadott darwini elmélet szerint az evolúció lassú és fokozatos folyamat, amelynek millió és millió évre van szüksége ahhoz, hogy létrehozza a fajok átalakulásait. Az új tudományos eredmények azonban rávilágítanak, hogy az evolúció valójában a változatlanság hosszú időszakaiból áll, amelyeket olykor váratlan és drámai kataklizmák zárnak le. E kataklizmák új irányt szabnak az evolúciónak, és az élet egészen új formáinak megjelenéséhez vezetnek. Civilizációnk manapság a felbomlás és széthullás állapotában van. Jelen pillanatban égető szükségünk van egy evolúciós előrelépésre, és nincs időnk a lassú és fokozatos fejlődésre. A minket fenyegető válságok fényében úgy tűnik, hogy civilizációnk fejlődésének folyamatában máris elkezdett formát ölteni egy új fordulópont. Persze ezzel a lenyűgöző felismeréssel egyetemben arra is ráébredünk, hogy régi látásmódunk, megszokott meggyőződéseink és okfejtéseink cseppet sem segítenek abban, hogy enyhítsünk a jelenlegi körülményeken, és megleljük az átmenetet az új helyzetbe. Márpedig a túlélésünk forog kockán. Új világszemléletet kell kialakítanunk. Spontán evolúcióra van szükségünk. Ezért született meg ez a könyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések Spontán evolúció ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Spontán evolúció ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  484
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  9789635291427
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234043 / 1088726
  Translator:


  TAGS:
  Online Spontán evolúció ebook, könyvet Spontán evolúció FB2, Download Spontán evolúció PDF , Download Spontán evolúció MOBI, Online Spontán evolúció könyvet, ingyenes letöltések Spontán evolúció IPhone, Online könyvet Spontán evolúció PDF, ingyenes Spontán evolúció DJVU, ingyenes letöltések Spontán evolúció TXT, letöltések Spontán evolúció RTF, Online Spontán evolúció FB2 , e-könyvet Spontán evolúció letöltések TXT, ingyenes Spontán evolúció letöltések könyvet, e-könyvet Spontán evolúció download MOBI, letöltések Spontán evolúció IPad, olvas Spontán evolúció MOBI, olvas Spontán evolúció DOC, ingyenes Spontán evolúció AWZ, Download e-könyvet Spontán evolúció iPad , ingyenes Spontán evolúció DJVU, Download Spontán evolúció e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Spontán evolúció DVD, olvas Spontán evolúció TXT, Book Spontán evolúció letöltések DJVU, Spontán evolúció letöltések könyvet ingyenes, Spontán evolúció letöltések könyvet pdf ingyenes, Spontán evolúció pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Spontán evolúció pdf ingyenes, Spontán evolúció letöltések könyvet epub ingyenes, Spontán evolúció ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply