Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása


Dr. Spock könyve időtálló bestseller, amely már eddig is szülők generációinak nyújtott hathatós segítséget. Vitathatatlanul alapmű ez, a legtöbbet forgatott és leghasznosabb útikalauz ami gyermekeink gondozásáról valaha megjelent. Dr. Steven J. Parkerrel együttműködve Dr, Spock átdolgozta és naprakész ismeretekkel töltötte fel könyvét, hogy az megfeleljen a XXI. Században a megváltozott életkörülményeknek. Dr. Spock könyvének megújított, teljesen új, például a pubertásról szóló részeket tartalmazó változata könnyen és gyorsan juttat minden gyermeknevelő embert a megfelelő ismeretekhez és nyújt segítséget olyan témakörökben, mint például a: – szoptatással kapcsolatos legújabb eredmények, biztos módszerek dolgozó anyák számára; – a szükséges védőoltások sorrendje, vitaminadás és étkezési javaslatok; – gyakran felvetődő orvosi kérdések és válaszok, például a szamárköhögés elleni védőoltásról, a pelenkakiütésről, csecsemőkori hasmenésről, gerincferdülésről és az aknéról; – az iskolai tanulási nehézségek; – fogyatékos gyermekek, – a gyermekek fogászati védelme; – az agresszivitás leküzdése: szelíd gyermek nevelése; – homoszexuális szülők; – elsősegélynyújtás, balesetmegelőzés. Dr. Spock felbecsülhetetlen értékű könyvében található tanácsok amellett, hogy már kiállták az idő próbáját, figyelembe veszik a legmodernebb orvosi és gyermeknevelési eredményeket. Erre a könyvre napjainkban talán még inkább szüksége van a gyakorló szülőknek, mint eddig bármikor, hogy örömmel és bátran vállalhassák azt a felelősséget, amivel a legszebb feladat, a gyermeknevelés jár.A Könyv Magyarul!


Letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Medicina Könyvkiadó
  Number of Pages:
  507
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  0649000117518
  Year of publication:
  1999
  Commodity code:
  SL#2105188016  TAGS:
  Online Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása ebook, könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása FB2, Download Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása PDF , Download Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása MOBI, Online Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása könyvet, ingyenes letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása IPhone, Online könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása PDF, ingyenes Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása DJVU, ingyenes letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása TXT, letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása RTF, Online Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása FB2 , e-könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések TXT, ingyenes Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések könyvet, e-könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása download MOBI, letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása IPad, olvas Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása MOBI, olvas Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása DOC, ingyenes Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása AWZ, Download e-könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása iPad , ingyenes Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása DJVU, Download Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása DVD, olvas Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása TXT, Book Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések DJVU, Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések könyvet ingyenes, Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések könyvet pdf ingyenes, Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása pdf ingyenes, Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása letöltések könyvet epub ingyenes, Spock dr. csecsemő és gyermekgondozása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply