Spirituális útmutatások

Deepak Chopra - Spirituális útmutatások

Az élet tele van kisebb-nagyobb kihívásokkal. A spiritualitás ösvényét járva számos megoldás és lehetőség tárul elénk.

Deepak Chopra orvos, tanár és számtalan sikerkönyv szerzője. Pályafutása során kérdések ezreit kapta a legkülönfélébb kihívásokkal szembesülő emberektől. Hogyan éljenek teljesebb életet, miként kerekedjenek felül a kapcsolati problémákon és a személyes akadályokon? Mi a legjobb módszer egy passzív-agresszív barát kezelésére? Újraindítható-e egy megfeneklett karrier? Hogyan találjunk időt a meditálásra egy stresszes és zaklatott világban?
A kérdések között ott rejlenek a felfedezésre váró válaszok.
A szerző ebben az úttörő jellegű könyvben megmutatja, hogyan tágítsuk ki tudatunkat, ami egyben minden gond és konfliktus megoldásának a kulcsa. ,,A titok abban rejlik, hogy a probléma és a megoldás szintje sosem egyezik". Ha tudatunkat a megoldás szintjére emeljük, az akadályokat lehetőségekké formálhatjuk át. Elvezeti az olvasót a ,,valódi én" világába, ahol a béke, a tisztánlátás és a bölcsesség kalauzol bennünket a válságok idején is.
Chopra számára a spiritualitás elsősorban a tudatról és a tudatosságról szól, nem pedig a vallásos dogmákról, és a konvencionális Isten-képre való támaszkodásról. ,,Nem létezik hatalmasabb erő a sikerhez és a személyes fejlődéshez vezető úton, mint a tudatosság." A rendkívüli éleslátással íródott könyv olyan gyakorlatias eszközöket és stratégiákat ismertet, amelyek segítenek megküzdeni az élet kihívásaival szemben, és megtapasztalhatjuk a valódi beteljesülést és céltudatosságot.

,,Nagyszerű tanácsok egyenesen a téma nagymesterétől: erről egyszerűen nem lehet jobban és közérthetőbb nyelven írni. Imádom ezt a könyvet."
WAYNE W. DYER

,,A külvilág konfliktusait csak úgy oldhatjuk meg, ha először – érzékenyen és elszántan – megleljük a saját belső konfliktusainkhoz vezető utat. Ez a könyv létfontosságú fényt gyújt az ösvényen."
DYLAN RATIGAN
A Könyv Magyarul!


Letöltések Spirituális útmutatások ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Spirituális útmutatások ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  328 gr
  ISBN:
  9789633103005
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2614071 / 1146635
  Translator:


  TAGS:
  Online Spirituális útmutatások ebook, könyvet Spirituális útmutatások FB2, Download Spirituális útmutatások PDF , Download Spirituális útmutatások MOBI, Online Spirituális útmutatások könyvet, ingyenes letöltések Spirituális útmutatások IPhone, Online könyvet Spirituális útmutatások PDF, ingyenes Spirituális útmutatások DJVU, ingyenes letöltések Spirituális útmutatások TXT, letöltések Spirituális útmutatások RTF, Online Spirituális útmutatások FB2 , e-könyvet Spirituális útmutatások letöltések TXT, ingyenes Spirituális útmutatások letöltések könyvet, e-könyvet Spirituális útmutatások download MOBI, letöltések Spirituális útmutatások IPad, olvas Spirituális útmutatások MOBI, olvas Spirituális útmutatások DOC, ingyenes Spirituális útmutatások AWZ, Download e-könyvet Spirituális útmutatások iPad , ingyenes Spirituális útmutatások DJVU, Download Spirituális útmutatások e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Spirituális útmutatások DVD, olvas Spirituális útmutatások TXT, Book Spirituális útmutatások letöltések DJVU, Spirituális útmutatások letöltések könyvet ingyenes, Spirituális útmutatások letöltések könyvet pdf ingyenes, Spirituális útmutatások pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Spirituális útmutatások pdf ingyenes, Spirituális útmutatások letöltések könyvet epub ingyenes, Spirituális útmutatások ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply