Spanyolországban jártam

Bálint György - Spanyolországban jártam

A Spanyolországban jártam című útirajz 1937-ben készült, és két másik nagyobb tanulmánnyal (Salavin, vagy a kispolgári regényhős alkonya; Odisszeusz vagy az óvatosság) egy kötetben 1938-ban jelent meg (Rekord kiadás é. n.). Magyar István, aki összeállította Bálint György írói munkásságának bibliográfiáját (Tanulmányok a magyar szocialista irodalom történetéből. Szerkesztette Szabolcsi Miklós és Illés László. Bp. 1962. 563615.), a következőket jegyzi meg e kötetről: Bálint Györgynek ez a könyve a fasiszta terror veszélyei és a könyvcenzúra miatt már nem kerülhetett forgalomba. A kinyomott nyomdai íveket hónapokig rejtve őrizték az író hozzátartozói, de később már veszély nélkül ezt sem tehették. Néhány példányt kéziratként a barátoknak és ismerősöknek juttattak belőle, a többit a német megszállás idején papírzúzdába adták.

A Spanyolországban jártam így és ezért először 1947-ben jelent meg az Emberi méltósággal című válogatott Bálint György-kötetben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Spanyolországban jártam ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Spanyolországban jártam ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  74
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631400719
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1983
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Spanyolországban jártam ebook, könyvet Spanyolországban jártam FB2, Download Spanyolországban jártam PDF , Download Spanyolországban jártam MOBI, Online Spanyolországban jártam könyvet, ingyenes letöltések Spanyolországban jártam IPhone, Online könyvet Spanyolországban jártam PDF, ingyenes Spanyolországban jártam DJVU, ingyenes letöltések Spanyolországban jártam TXT, letöltések Spanyolországban jártam RTF, Online Spanyolországban jártam FB2 , e-könyvet Spanyolországban jártam letöltések TXT, ingyenes Spanyolországban jártam letöltések könyvet, e-könyvet Spanyolországban jártam download MOBI, letöltések Spanyolországban jártam IPad, olvas Spanyolországban jártam MOBI, olvas Spanyolországban jártam DOC, ingyenes Spanyolországban jártam AWZ, Download e-könyvet Spanyolországban jártam iPad , ingyenes Spanyolországban jártam DJVU, Download Spanyolországban jártam e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Spanyolországban jártam DVD, olvas Spanyolországban jártam TXT, Book Spanyolországban jártam letöltések DJVU, Spanyolországban jártam letöltések könyvet ingyenes, Spanyolországban jártam letöltések könyvet pdf ingyenes, Spanyolországban jártam pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Spanyolországban jártam pdf ingyenes, Spanyolországban jártam letöltések könyvet epub ingyenes, Spanyolországban jártam ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply