Sötét játszmák

Alexandra Bracken - Sötét játszmák

Ruby sohasem akart különleges lenni, de az Amerika tizenéveseit megtizedelő betegség következtében kialakult egy új adottsága: képes behatolni bárki tudatába. Sajnos ez a képesség majdnem az életébe került. Már nincs visszaút, így el kell döntenie, mihez kezd ezzel az új lehetőséggel. A Gyermek Liga vezetőjének választja, hogy együttes erővel szálljanak szembe a felsőbb hatalmakkal. A többiek sorsa Ruby kezében van, de ő még kétkedve tekint magára.
Eközben kiderül, hogy fontos, eddig eltitkolt információk maradtak fenn a betegségről, amely az amerikai gyerekek többségét elpusztította, Rubyt és másokat pedig rettegett és gyűlölt kitaszítottakká változtatta. Ám az igazságot rejtő bizonyíték tévedésből Liam Stewarthoz került. Ruby egykor mély érzelmeket táplált iránta, és úgy hitte, Liam lesz a jövője, de mostanra minden megváltozott. A lány elindul a reményvesztett, jog és rend nélküli országban, hogy megtalálja a fiút és a válaszokat, hogy mi okozta a katasztrófát, amely az ő életét és Amerikát is szétzilálta. Azt kell eldöntenie, régi barátaihoz legyen-e hűséges, vagy fogadalmához, hogy a Ligát szolgálja. Ruby mindent megtesz, hogy megvédje azokat, akiket szeret. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztésével jár?

,,Ruby története tovább folytatódik, új
kihívások és nehéz döntések elé kerül.
Érzelmek vihara ragadja magával. De ki
ejti rabul a szívét?"
Kirkus Reviews

,,Egy mozgalmas és izgalmas regény;
a cselekmény ugrál az időben, egyik
krízisről a másikra."
School Library Journal

,,Ruby egy csodálatos, törékeny hősnő:
hűséges azokhoz, akiket szeret, és
szívderítő módon konfliktusban áll azzal
a hatalmas erővel, amellyel rendelkezik.
Az első két kötet elolvasása után az
olvasók követelni fogják a harmadikat."
Amazon

,,Pergő történet, melyben tökéletesen
keveredik a lendületes akció a szereplők
karaktereinek kibontásával. És mindez
kiegészítve némi drámai feszültséggel."
Publishers Weekly

,,Alexandra Bracken könyvében állandó
a feszültség; egy újabb csavar ebben
a műfajban. Valóban kihagyhatatlan
olvasmány."
Goodreads
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sötét játszmák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sötét játszmák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  496
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  476 gr
  ISBN:
  9789632616667
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640428 / 1150077
  Series:


  TAGS:
  Online Sötét játszmák ebook, könyvet Sötét játszmák FB2, Download Sötét játszmák PDF , Download Sötét játszmák MOBI, Online Sötét játszmák könyvet, ingyenes letöltések Sötét játszmák IPhone, Online könyvet Sötét játszmák PDF, ingyenes Sötét játszmák DJVU, ingyenes letöltések Sötét játszmák TXT, letöltések Sötét játszmák RTF, Online Sötét játszmák FB2 , e-könyvet Sötét játszmák letöltések TXT, ingyenes Sötét játszmák letöltések könyvet, e-könyvet Sötét játszmák download MOBI, letöltések Sötét játszmák IPad, olvas Sötét játszmák MOBI, olvas Sötét játszmák DOC, ingyenes Sötét játszmák AWZ, Download e-könyvet Sötét játszmák iPad , ingyenes Sötét játszmák DJVU, Download Sötét játszmák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sötét játszmák DVD, olvas Sötét játszmák TXT, Book Sötét játszmák letöltések DJVU, Sötét játszmák letöltések könyvet ingyenes, Sötét játszmák letöltések könyvet pdf ingyenes, Sötét játszmák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sötét játszmák pdf ingyenes, Sötét játszmák letöltések könyvet epub ingyenes, Sötét játszmák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply