Sorsdöntő csaták a magyar történelemben

Eperjessy László (Szerk.) - Nagy Mézes Rita (Szerk.) - Sorsdöntő csaták a magyar történelemben

A neves hazai hadtörténészek és történészek által összeállított kötet időrendben sorakoztatja fel azokat a csatákat, amelyek meghatározták a magyar történelem alakulását a honfoglalás korától a második világháborúig.
A szerzők izgalmas, lebilincselő stílusban ismertetik az egyes csaták szerepét és jelentőségét, s mindeközben nyomon követhetjük a győztesek és legyőzöttek további sorsát is. Megismerhetjük az évszázadok alatt fejlődő hadi technikákat és harcmodorokat, és olyan nagy királyok, hadvezérek életútját és szerepét, mint Szent István, I. (Nagy) Lajos, Mátyás király, Kinizsi Pál, Rákóczi Ferenc, Dobó István vagy Bem József.
Történelmünk sorsdöntő csatáit számos korabeli illusztráció eleveníti meg, teszi még izgalmasabbá és szemléletesebbé.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  23.2 x 27.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9789630966603
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Sorsdöntő csaták a magyar történelemben ebook, könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben FB2, Download Sorsdöntő csaták a magyar történelemben PDF , Download Sorsdöntő csaták a magyar történelemben MOBI, Online Sorsdöntő csaták a magyar történelemben könyvet, ingyenes letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben IPhone, Online könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben PDF, ingyenes Sorsdöntő csaták a magyar történelemben DJVU, ingyenes letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben TXT, letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben RTF, Online Sorsdöntő csaták a magyar történelemben FB2 , e-könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések TXT, ingyenes Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések könyvet, e-könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben download MOBI, letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben IPad, olvas Sorsdöntő csaták a magyar történelemben MOBI, olvas Sorsdöntő csaták a magyar történelemben DOC, ingyenes Sorsdöntő csaták a magyar történelemben AWZ, Download e-könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben iPad , ingyenes Sorsdöntő csaták a magyar történelemben DJVU, Download Sorsdöntő csaták a magyar történelemben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sorsdöntő csaták a magyar történelemben DVD, olvas Sorsdöntő csaták a magyar történelemben TXT, Book Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések DJVU, Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések könyvet ingyenes, Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések könyvet pdf ingyenes, Sorsdöntő csaták a magyar történelemben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sorsdöntő csaták a magyar történelemben pdf ingyenes, Sorsdöntő csaták a magyar történelemben letöltések könyvet epub ingyenes, Sorsdöntő csaták a magyar történelemben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply