Soraya, az elátkozott hercegnő


Amikor Soraya hercegnő 1951-ben feleségül ment az iráni sahhoz, és uralkodó asszony vált belőle, az egész világot elvarázsolta liliomfehér bőrével
és smaragdzöld szemeivel. Esküvőjükön egy húsz kiló súlyú, csupa szatén
és brokát Christian Dior-ruhát viselt.
Ekkor kezdődött a XX. század egyik legmegindítóbb és egyben legszomorúbban végződő szerelmi története. A perzsa sahhal való kapcsolatuk tetőpontján ugyanis, az esküvő után hét évvel el kellett válniuk, mivel Soraya
terméketlen lévén, nem adhatott utódot az iráni trónörökösnek, hiába vizsgálták a világ leghíresebb orvosai. Számára ez egyenlő volt a teljes összeomlással. A mosolyától megfosztott hercegnő fájdalmát a luxusba, a nagyvilági életbe, majd a filmezésbe fojtotta.
A sztárok életrajzírója, Bertrand Meyer-Stabley felfedi az iráni apától és
német anyától származó asszony titkait, akit nagyon fiatalon emelt sorsa az
uralkodók közé, és aki soha nem volt képes első szerelmét elfeledni.
A félig francia, félig ír származású Bertrand Meyer-Stabley számos életrajzi írást adott ki, kiadónknál az alábbiak jelentek meg tőle magyarul:
Az igazi Grace Kelly, Az igazi Jackie Kennedy, Az igazi Audrey Hepburn,
Az igazi Sophia Loren. Számos francia (Elle) és külföldi magazin munkatársa.
A perzsa sah harmadik feleségének, Farah, iráni hercegnőnek az életregénye is megismerhető a Jószöveg Műhely Kiadó jóvoltából, Vincent Meylan érdekfeszítő könyvéből.A Könyv Magyarul!


Letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789637052347
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2102589 / 1015505
  Translator:


  TAGS:
  Online Soraya, az elátkozott hercegnő ebook, könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő FB2, Download Soraya, az elátkozott hercegnő PDF , Download Soraya, az elátkozott hercegnő MOBI, Online Soraya, az elátkozott hercegnő könyvet, ingyenes letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő IPhone, Online könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő PDF, ingyenes Soraya, az elátkozott hercegnő DJVU, ingyenes letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő TXT, letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő RTF, Online Soraya, az elátkozott hercegnő FB2 , e-könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések TXT, ingyenes Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések könyvet, e-könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő download MOBI, letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő IPad, olvas Soraya, az elátkozott hercegnő MOBI, olvas Soraya, az elátkozott hercegnő DOC, ingyenes Soraya, az elátkozott hercegnő AWZ, Download e-könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő iPad , ingyenes Soraya, az elátkozott hercegnő DJVU, Download Soraya, az elátkozott hercegnő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Soraya, az elátkozott hercegnő DVD, olvas Soraya, az elátkozott hercegnő TXT, Book Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések DJVU, Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések könyvet ingyenes, Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések könyvet pdf ingyenes, Soraya, az elátkozott hercegnő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Soraya, az elátkozott hercegnő pdf ingyenes, Soraya, az elátkozott hercegnő letöltések könyvet epub ingyenes, Soraya, az elátkozott hercegnő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply