Sömmi.

Cserna-Szabó András - Sömmi.

Rózsa Sándor történetét sokan elmesélték már. A nép, az istenadta nép egy rakás nótát és legendát költött a betyárvezérről, a ponyvaszerzők se lustálkodtak Rózsa-ügyben, de az irodalmi profik közül is számosan pennájuk hegyére tűzték az alföldi szegénylegény sorsát: Arany, Tömörkény, Krúdy, Móricz, Móra stb.
Az előbbiekben felsorolt elbeszélőkben egyetlen közös van: egyik sem volt ott! Mármint senki nem látta közelről Rózsa Sándor működését.
Most azonban egy koronatanú beszéli el a közismert történetet. Veszelka Imre, a legszöbb paraszt, Rózsa Sándor legkedvesebb cimborája meséli el, hogy valójában hogyan is estek meg a dolgok. Ha valaki, hát ő igen közelről látta az eseményeket, és most (1900-ban) a szegedi Páva vendéglő előtt elmondja az igazi, eddig eltitkolt, megdöbbentő sztorit.
Ördögi easternre számítson az olvasó, kegyetlen, de igaz szavakra, mert Veszelka nem kér de nem is ad kegyelmet. A Sömmi patakvértől nem mentes, de igaz érzelmekben is dúskáló betyárregény, melyben nemcsak a szegénylegényekről hullik le a lepel, de magáról a történelemről is. Mert Veszelkától megtudjuk, semmi sem úgy történt, ahogy eddig tudtuk. Sömmi!A Könyv Magyarul!


Letöltések Sömmi. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sömmi. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789631432862
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2640657 / 1150204  TAGS:
  Online Sömmi. ebook, könyvet Sömmi. FB2, Download Sömmi. PDF , Download Sömmi. MOBI, Online Sömmi. könyvet, ingyenes letöltések Sömmi. IPhone, Online könyvet Sömmi. PDF, ingyenes Sömmi. DJVU, ingyenes letöltések Sömmi. TXT, letöltések Sömmi. RTF, Online Sömmi. FB2 , e-könyvet Sömmi. letöltések TXT, ingyenes Sömmi. letöltések könyvet, e-könyvet Sömmi. download MOBI, letöltések Sömmi. IPad, olvas Sömmi. MOBI, olvas Sömmi. DOC, ingyenes Sömmi. AWZ, Download e-könyvet Sömmi. iPad , ingyenes Sömmi. DJVU, Download Sömmi. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sömmi. DVD, olvas Sömmi. TXT, Book Sömmi. letöltések DJVU, Sömmi. letöltések könyvet ingyenes, Sömmi. letöltések könyvet pdf ingyenes, Sömmi. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sömmi. pdf ingyenes, Sömmi. letöltések könyvet epub ingyenes, Sömmi. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply