Soha ne vegyél el nagy lábú nőt!


A szólások és a közmondások a legkisebb irodalmi műfaj gyöngyszemei, amelyek tömören kifejezik a nemek közötti különbségeket is. Ez a szokatlan, a világ minden népét képviselő gyűjtemény érdekes bepillantást nyújt a női léttel és a női adottságokkal kapcsolatos, évszázadok alatt kikristályosodott bölcsességek, tapasztalatok világába.


Mineke Schipper több mint 150 ország nyelvében létező, a szebbik nemre utaló szólásokból válogatott össze több ezret, és elemzi a rájuk jellemző azonosságokat és különbségeket, a női nem megítélésének kulturális eltéréseit. Rávilágít, hogy a női test, a szerelem, a nemiség, a gyerekszülés és a női csáberő témája köré csoportosított közmondásokban milyen minták alakultak ki a nőkről, amiből természetesen az is kiderül, milyen képet alakítottak ki a nők önmagukról, és hogyan látják őket a férfiak.


Mineke Schipper a hollandiai leideni egyetem irodalomtörténésze. Tudományos igénnyel megírt könyve részben összehasonlító irodalomtörténeti tanulmány, részben antológia, amely kifejezetten szórakoztató és arra késztet, hogy időről időre belelapozzon, tallózzon benne az olvasó.


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  386
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  660 gr
  ISBN:
  9789639644465
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2101598 / 1014880
  Translator:


  TAGS:
  Online Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! ebook, könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! FB2, Download Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! PDF , Download Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! MOBI, Online Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! könyvet, ingyenes letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! IPhone, Online könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! PDF, ingyenes Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! DJVU, ingyenes letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! TXT, letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! RTF, Online Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! FB2 , e-könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések TXT, ingyenes Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések könyvet, e-könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! download MOBI, letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! IPad, olvas Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! MOBI, olvas Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! DOC, ingyenes Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! AWZ, Download e-könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! iPad , ingyenes Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! DJVU, Download Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! DVD, olvas Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! TXT, Book Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések DJVU, Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések könyvet ingyenes, Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések könyvet pdf ingyenes, Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! pdf ingyenes, Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! letöltések könyvet epub ingyenes, Soha ne vegyél el nagy lábú nőt! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply