Skócia

Lőrincz Zsolt - Skócia

Skócia – Nagy-Britannia eme északi része – mindig is megmozgatta az emberek fantáziáját. A Felföld varázslatos világa, a skót szoknya, a helyiek takarékossága, melyet sokan fukarságnak tartanak, mind-mind benne él a köztudatban. A turizmus a romantika korszakában fedezte fel Skóciát; az embereket főként a csodás tájak vonzották ide, és ez a mai napig fontos vonzerő. Kevesen tudják, hogy Skóciában – a lakosság egy főjére vetítve – több látnivaló van, mint Nagy-Britannia bármely más részén. Kétezernél több kastély és vár emlékeztet az eseménydús, de nem mindig dicsőséges történelmi múltra; a nemesi rezidenciák némelyike már romokban hever, de közülük sok ma is lakott. Edinburgh és Glasgow művészeti fesztiváljai is számos érdeklődőt vonzanak a világ minden részéről. Skócia a legendák és mesék hazája is: Nessie, a Loch Ness szörnye és a kastélyokban kóborló szellemek, a lápok koboldjai a skótok szerint nem csak a képzelet szülöttei. A valós történelem legendái pedig nem csak Sir Walter Scott regényeinek lapjain, hanem Hollywood mozivásznain is megelevenednek, gondoljunk csak a Hegylakóra, Rob Roy-ra és a “rettenthetetlen” William Wallace-re. A finom ételek kedvelői is megtalálják Skóciában a számításukat. A gazdag gasztronómiai kínálatból a lazacból, pisztrángból, homárból, vadhúsokból készült ételeket emelhetjük ki, de rendkívül ízletesek a különböző sütemények és kekszek. A sport szerelmeseit lazac-, pisztráng- és tengeri horgászat várja, de kiváló lehetőségek nyílnak vadászatra, túrázásra, lovaglásra és természetesen golfozásra, hiszen Skócia a golf hazája. Ha mindehhez meghalljuk valahol a skót duda fájdalmas hangját, tudjuk, hogy egy olyan helyre leltünk, ahová nem elég csak egyszer ellátogatni.Útikönyvünk Skócia varázslatos világába invitál: a települések részletes ismertetésén túl betekintést ad az itt élők múltjába és jelenébe, s emellett számos naprakész, gyakorlati információval látja el az utazót.A Könyv Magyarul!


Letöltések Skócia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Skócia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  304 gr
  ISBN:
  9789638625427
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2110891 / 1017952
  Series:


  TAGS:
  Online Skócia ebook, könyvet Skócia FB2, Download Skócia PDF , Download Skócia MOBI, Online Skócia könyvet, ingyenes letöltések Skócia IPhone, Online könyvet Skócia PDF, ingyenes Skócia DJVU, ingyenes letöltések Skócia TXT, letöltések Skócia RTF, Online Skócia FB2 , e-könyvet Skócia letöltések TXT, ingyenes Skócia letöltések könyvet, e-könyvet Skócia download MOBI, letöltések Skócia IPad, olvas Skócia MOBI, olvas Skócia DOC, ingyenes Skócia AWZ, Download e-könyvet Skócia iPad , ingyenes Skócia DJVU, Download Skócia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Skócia DVD, olvas Skócia TXT, Book Skócia letöltések DJVU, Skócia letöltések könyvet ingyenes, Skócia letöltések könyvet pdf ingyenes, Skócia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Skócia pdf ingyenes, Skócia letöltések könyvet epub ingyenes, Skócia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply