Sissi 2.

Pataki Allison - Sissi 2.

Bécsben, a császári palota termeiben szól a keringő és patakzik a pezsgő, de a csillogó díszletek mögött versengés és gyilkos intrika dúl. Sissit, Ferenc József feleségét, népe "tündérkirálynőjét" fojtogatja a szigorú udvari etikett és a kihűlt házasság feszültsége, s nyugtalansága egyre nő. A szabadságra vágyó asszony gödöllői birtokán talál nyugalmat. Itt lovagol szeretett paripáin, itt élvezi az anyaság örömeit imádott kislánya, Valéria révén – és itt fogadja a magyar államférfi, Andrássy gróf látogatásait, a férfiét, akit évek óta teljes szívéből szeret. Az idillinek azonban tragikus hír vet véget: kisfia, Rudolf érdekében azonnal vissza kell térnie a fővárosba, a pletykálkodás, irigység és bánat világába.
Szerelem és veszteség, odaadás és ellenszegülés – Sissi ellentmondásos vágyak közt hányódik: együtt tartsa a családját, vagy elmeneküljön fullasztó házassága és a történelem viharai, a nagy birodalmak összeomlásának baljós előjelei elől? A császárné végül kiköveteli helyét a trónon férje oldalán, elnyeri népe és a világ szeretetét, és megmenti a birodalmat. De vajon meg tudja-e menteni önmagát?

És egyszer csak ott van; olyan, amilyennek mondják: nem evilági szépség… Vonul lefelé az elegáns hotel, a Beau Rivage lépcsőjén, fogja az ernyőt, kora őszi ragyogó napfény árasztja el a sugárutat. Tömeg gyűlik köré, amikor rájönnek, hogy a császárnét látják.
– Itt jön!
– Erzsébet császárné!
– Sissi!
Megy a rakparton a sétány és a várakozó gőzhajó felé, egyetlen női kísérője szaporán szedi a lábát mellette, hogy lépést tartson vele. Megjelenése elárulja, hogy nem közember: gyöngyházszínű bőre, királynői alakja a szűk és magas nyakú kiskabátban, hosszú fekete szoknyája, fekete kalapja dús gesztenyebarna haján. A haja – olyan híres, hogy még a férfi is olvasott róla – sötét és hullámos, apró ezüstök csillognak benne. A férfi végignéz toprongyos önmagán, rosszallóan szemléli a kosz félholdjait a körme alatt, a szakadásokat viseltes nadrágján.
Közelről bámulja az asszony arcát, látja, ahogy pislog, ijedten, mint az üldözött állat. Hiszen az is, természetesen: üldözött. Nemcsak ő üldözi, hanem mindenki. Ő, akárcsak a férfi, menekül…
Mögé lép, a vére dübörög, testében a fölismerés és lelkesültség mámorító elegye vágtat. Néhány száz méterre ott a gőzös, egy közeli dokkban, fekete füstöt pöfög a kék égre. A férfi a zsebébe nyúl, ujjai kitapintják a pengét…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sissi 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sissi 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  447
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  722 gr
  ISBN:
  9789632277608
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700398 / 1166691
  Translator:


  TAGS:
  Online Sissi 2. ebook, könyvet Sissi 2. FB2, Download Sissi 2. PDF , Download Sissi 2. MOBI, Online Sissi 2. könyvet, ingyenes letöltések Sissi 2. IPhone, Online könyvet Sissi 2. PDF, ingyenes Sissi 2. DJVU, ingyenes letöltések Sissi 2. TXT, letöltések Sissi 2. RTF, Online Sissi 2. FB2 , e-könyvet Sissi 2. letöltések TXT, ingyenes Sissi 2. letöltések könyvet, e-könyvet Sissi 2. download MOBI, letöltések Sissi 2. IPad, olvas Sissi 2. MOBI, olvas Sissi 2. DOC, ingyenes Sissi 2. AWZ, Download e-könyvet Sissi 2. iPad , ingyenes Sissi 2. DJVU, Download Sissi 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sissi 2. DVD, olvas Sissi 2. TXT, Book Sissi 2. letöltések DJVU, Sissi 2. letöltések könyvet ingyenes, Sissi 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, Sissi 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sissi 2. pdf ingyenes, Sissi 2. letöltések könyvet epub ingyenes, Sissi 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply