Sisi


“…halála után száz évvel a szép császárné és királyné elevenebb, mint valaha. Egyesek számára ő a talányos, meg nem
értett, boldogtalan asszony, bírálói azonban az örökké fogyókúrázó, önző nőt látják benne, aki elpocsékolta a tehetségét.
És hiába hagyott hátra leveleket, naplókat és verseket, az igazság épp úgy rejtve marad, mint ahogy élete vége felé a
fekete fátyol mögé rejtett arca”.
Ki volt hát ez az asszony, akit saját kora Sisinek hívott? Mindegy, hogy kiről van szó, a filmek Sisijéről vagy a történészekéről, a két alak, ez is, az is, egyetlen, talányos, gyönyörű, nagyon művelt, de túlságosan érzékeny asszony képmása, aki egy modernebb és őszintébb társadalomban talán boldogabb lett volna.
Izgalmas és elbűvölő kaland volt e könyv megírásának idejére belebújni a bőrébe, az ő fejével gondolkodni, és megérteni,
hogy mit miért tett. Köszönetet mondok azoknak a történészeknek és íróknak, akiknek a művei munkám történeti alapjául szolgáltak. Az én művem azonban nem más, mint egy asszony magánéletének története a csillogás és hatalom árnyékában.
Egmating, 2003. Gabriele Nlarie CristenA Könyv Magyarul!


Letöltések Sisi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sisi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  458
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  530 gr
  ISBN:
  9789639526891
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2055655 / 1000265
  Translator:


  TAGS:
  Online Sisi ebook, könyvet Sisi FB2, Download Sisi PDF , Download Sisi MOBI, Online Sisi könyvet, ingyenes letöltések Sisi IPhone, Online könyvet Sisi PDF, ingyenes Sisi DJVU, ingyenes letöltések Sisi TXT, letöltések Sisi RTF, Online Sisi FB2 , e-könyvet Sisi letöltések TXT, ingyenes Sisi letöltések könyvet, e-könyvet Sisi download MOBI, letöltések Sisi IPad, olvas Sisi MOBI, olvas Sisi DOC, ingyenes Sisi AWZ, Download e-könyvet Sisi iPad , ingyenes Sisi DJVU, Download Sisi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sisi DVD, olvas Sisi TXT, Book Sisi letöltések DJVU, Sisi letöltések könyvet ingyenes, Sisi letöltések könyvet pdf ingyenes, Sisi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sisi pdf ingyenes, Sisi letöltések könyvet epub ingyenes, Sisi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply