Siker

Martin Amis - Siker

"…Nem vagyok én szakadt. Elit vagyok. Tudom én, mitől döglik a légy, miben áll az osztálykülönbség, megismerem én, ha látom. …Tudom én, hogyan kell elitnek lenni. Szófát mondok, és nem díványt, mosdót, és nem vécét, injekciót, és nem inekciót…
Amikor én voltam tizennégy éves, megoldottam egy képes újság tesztjét; aki ezt a tesztet megoldja, írták, az megtudhatja, elit-e vagy sem. Már a felénél – igen, magamtól elfelé döntöm meg a levesestányért; nem, nem a tejet öntöm először a teáscsészémbe – tudtam, hogy én aztán rettentően elit leszek. Az utolsó kérdés azt firtatta, milyen nevet adtam a gyerekeimnek, illetve, hogy milyet adnék, ha lennének (akkoriban még gyerekre is tellett az embereknek). Milyen nevet adna a fiának: a/ Sebastian, Clarence, Montague, vagy b/ Michael, James, Robert vagy… Épp arra készültem, hogy egy határozott mozdulattal kipipálom a b/-t (nem dőltem be az a/-nak, hülyeség), amikor szemem a c/ válaszra tévedt: c/ Norman, Keith, Terry. A golyóstoll kiesett a kezemből. Lám, a papám tehát szakadt volt. Na és, nagy dolog. (Maguk még mindig azt hiszik., számít, ki milyen osztályból való és a többi?…)"A Könyv Magyarul!


Letöltések Siker ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Siker ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  298
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9631411443
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Siker ebook, könyvet Siker FB2, Download Siker PDF , Download Siker MOBI, Online Siker könyvet, ingyenes letöltések Siker IPhone, Online könyvet Siker PDF, ingyenes Siker DJVU, ingyenes letöltések Siker TXT, letöltések Siker RTF, Online Siker FB2 , e-könyvet Siker letöltések TXT, ingyenes Siker letöltések könyvet, e-könyvet Siker download MOBI, letöltések Siker IPad, olvas Siker MOBI, olvas Siker DOC, ingyenes Siker AWZ, Download e-könyvet Siker iPad , ingyenes Siker DJVU, Download Siker e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Siker DVD, olvas Siker TXT, Book Siker letöltések DJVU, Siker letöltések könyvet ingyenes, Siker letöltések könyvet pdf ingyenes, Siker pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Siker pdf ingyenes, Siker letöltések könyvet epub ingyenes, Siker ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply