Significance – Bizonyosság


Maggie tizenhét éves. Nehéz évet tudhat maga mögött: épphogy átcsúszott az érettségin, az anyja elhagyta, az apja depressziós, a barátja pedig három év után szakított vele egy főiskolai futballösztöndíj miatt. Maggie úgy érzi, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok, de minden erejével megpróbál a felszínen maradni.
Aztán találkozik Calebbel.

Megmenti a fiú életét, és azonnal érzi, hogy van benne valami veszélyesen vonzó, ráadásul Maggie-nek éppen randija lenne, méghozzá Caleb unokatestvérével. Ám a dolgok váratlan fordulatot vesznek, amint egymáshoz érnek. Szó szerint szikrázik közöttük a levegő. Bevésődnek egymás iránt, és a lány szeme előtt lepereg a közös életük. Ráébred, hogy ő a fiú lelki társa, ezért érzi annak szívverését a saját mellkasában. Caleb oldalán egy olyan, különleges adottságokkal és képességekkel rendelkező emberekkel teli világ tárul fel előtte, amelynek létezéséről eddig nem is tudott. Ő maga is természetfeletti, eddig soha nem tapasztalt változásokat észlel magán, például szüksége van a fiú érintésére az életben maradáshoz. Azonban kapcsolatuk nem mentes a nehézségektől: egyrészt Maggie apja végre kilábal a depresszióból, és megpróbál igazi apaként viselkedni a maga idegesítő módján, másrészt Maggie-nek Caleb ellenségeivel is meg kell küzdenie, akik tudomást szereznek a kapcsolatukról. Az ismeretlenek üldözőbe veszik Maggiet, hogy elszakítsák őt Calebtől, így megakadályozhatják a fiatalokat abban, hogy elnyerjék a képességeiket. Vajon Caleb képes lesze megmenteni a lányt, vagy örökre elszakadnak egymástól pont akkor, amikor végre egymásra találtak?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Significance – Bizonyosság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Significance – Bizonyosság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  528
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9789633990483
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2586968 / 1142212
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Significance – Bizonyosság ebook, könyvet Significance – Bizonyosság FB2, Download Significance – Bizonyosság PDF , Download Significance – Bizonyosság MOBI, Online Significance – Bizonyosság könyvet, ingyenes letöltések Significance – Bizonyosság IPhone, Online könyvet Significance – Bizonyosság PDF, ingyenes Significance – Bizonyosság DJVU, ingyenes letöltések Significance – Bizonyosság TXT, letöltések Significance – Bizonyosság RTF, Online Significance – Bizonyosság FB2 , e-könyvet Significance – Bizonyosság letöltések TXT, ingyenes Significance – Bizonyosság letöltések könyvet, e-könyvet Significance – Bizonyosság download MOBI, letöltések Significance – Bizonyosság IPad, olvas Significance – Bizonyosság MOBI, olvas Significance – Bizonyosság DOC, ingyenes Significance – Bizonyosság AWZ, Download e-könyvet Significance – Bizonyosság iPad , ingyenes Significance – Bizonyosság DJVU, Download Significance – Bizonyosság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Significance – Bizonyosság DVD, olvas Significance – Bizonyosság TXT, Book Significance – Bizonyosság letöltések DJVU, Significance – Bizonyosság letöltések könyvet ingyenes, Significance – Bizonyosság letöltések könyvet pdf ingyenes, Significance – Bizonyosság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Significance – Bizonyosság pdf ingyenes, Significance – Bizonyosság letöltések könyvet epub ingyenes, Significance – Bizonyosság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply