Shiatsu – Szemlélet és praxis


A shiatsu egy modern egészségmegőrző és gyógyító módszer, amely a keleti gyógyászat évezredes hagyományára támaszkodik. Hasonlít az akupunktúrához és a masszázshoz. Meghatározott életszemlélet, egészség- és betegségkép tartozik hozzá. Európában is mind népszerűbb – megtalálhatjuk szemléletében azokat a megközelítéseket, amelyek a nyugati kultúrából kiszorultak. A kötetben leírt, fotókkal illusztrált útmutatásokat követve avatott szakember segítségével sajátíthatjuk el a módszer alapjait. A shiatsu révén javíthatjuk szervezetünk energiaáramlását, elősegítve ezzel a test és a lélek egészséges összhangját és tökéletes működését.A Könyv Magyarul!


Letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  FLEXI
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789632443591
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228976 / 1083426  TAGS:
  Online Shiatsu – Szemlélet és praxis ebook, könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis FB2, Download Shiatsu – Szemlélet és praxis PDF , Download Shiatsu – Szemlélet és praxis MOBI, Online Shiatsu – Szemlélet és praxis könyvet, ingyenes letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis IPhone, Online könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis PDF, ingyenes Shiatsu – Szemlélet és praxis DJVU, ingyenes letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis TXT, letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis RTF, Online Shiatsu – Szemlélet és praxis FB2 , e-könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések TXT, ingyenes Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések könyvet, e-könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis download MOBI, letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis IPad, olvas Shiatsu – Szemlélet és praxis MOBI, olvas Shiatsu – Szemlélet és praxis DOC, ingyenes Shiatsu – Szemlélet és praxis AWZ, Download e-könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis iPad , ingyenes Shiatsu – Szemlélet és praxis DJVU, Download Shiatsu – Szemlélet és praxis e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Shiatsu – Szemlélet és praxis DVD, olvas Shiatsu – Szemlélet és praxis TXT, Book Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések DJVU, Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések könyvet ingyenes, Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések könyvet pdf ingyenes, Shiatsu – Szemlélet és praxis pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Shiatsu – Szemlélet és praxis pdf ingyenes, Shiatsu – Szemlélet és praxis letöltések könyvet epub ingyenes, Shiatsu – Szemlélet és praxis ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply