Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja

Irene Adler - Sherlock, Lupin és én 7. - A Kobra bosszúja

Ki az a Kobra? Ti is nagyon várjátok már, miképp folytatódik a három jóbarát története? A regénysorozat egyre nagyobb meglepetéseket tartalmaz! A Sherlock, Lupin és én-sorozat 7. részében Irene visszatért az apjával Londonba, ahol újra találkozik két jó barátjával, Sherlockkal és Arsne-nel. De nincs ideje, hogy örüljön az újbóli találkozásnak, mert a ház törékeny békéjét különös esemény zavarja meg: Horatio Nelson, Adlerék nélkülözhetetlen főkomornyikja egyszerűen eltűnik, mindössze pársoros üzenetet hagy a családnak. Irene biztos benne, hogy a váratlan esemény mögött valami furcsaság rejtőzik, és elhatározza, hogy barátai segítségével nyomozni kezd. A főkomornyik eltűnése egy titokzatos bűncselekménnyel áll kapcsolatban, amely a londoni dokkokban történt. A rejtély gyökerei a távoli, varázslatos indiai gyarmatokra, egy törpékből álló indiai bérgyilkos szektához nyúlnak vissza.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789634031970
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679938 / 1156236
  Series:


  TAGS:
  Online Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja ebook, könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja FB2, Download Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja PDF , Download Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja MOBI, Online Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja könyvet, ingyenes letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja IPhone, Online könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja PDF, ingyenes Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja DJVU, ingyenes letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja TXT, letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja RTF, Online Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja FB2 , e-könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések TXT, ingyenes Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések könyvet, e-könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja download MOBI, letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja IPad, olvas Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja MOBI, olvas Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja DOC, ingyenes Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja AWZ, Download e-könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja iPad , ingyenes Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja DJVU, Download Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja DVD, olvas Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja TXT, Book Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések DJVU, Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések könyvet ingyenes, Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések könyvet pdf ingyenes, Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja pdf ingyenes, Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja letöltések könyvet epub ingyenes, Sherlock, Lupin és én 7. – A Kobra bosszúja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply