Shan a nagyherceg


Diplomaták és úriemberek, kémek és szépasszonyok versengenek Shan herceg kegyeiért, aki titkos tárgyalásra érkezik Londonba. Anglia elveszítheti teljes gyarmatbirodalmát, ha nem sikerül Ázsia urát megnyerni. Németország és Oroszország közös erővel igyekszik a Népszövetségben bízó, naiv politikusok által irányított Angliát leírni.
Az angol érdekekért egy talpig becsületes, ám tapasztalatlan fiatal lord, Nigel, és a talpraesett ifjú Lady Maggie kénytelen síkra szállni, miután a tapasztalt diplomatákat és a mesterkémeket mind kiirtották ellenfeleik.
Mire Shan herceg titokban Londonba érkezik, már elkeseredett harcukat vívják az érdekeltek: a nyílt színen elegánsan, de a kulisszák mögött annál brutálisabban.
A keresd a nőt mondás itt is érvényes, mert végül a szerelem dönti el a diplomata háború sorsátA Könyv Magyarul!


Letöltések Shan a nagyherceg ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Shan a nagyherceg ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  10 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  295
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9637394346
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1995
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Shan a nagyherceg ebook, könyvet Shan a nagyherceg FB2, Download Shan a nagyherceg PDF , Download Shan a nagyherceg MOBI, Online Shan a nagyherceg könyvet, ingyenes letöltések Shan a nagyherceg IPhone, Online könyvet Shan a nagyherceg PDF, ingyenes Shan a nagyherceg DJVU, ingyenes letöltések Shan a nagyherceg TXT, letöltések Shan a nagyherceg RTF, Online Shan a nagyherceg FB2 , e-könyvet Shan a nagyherceg letöltések TXT, ingyenes Shan a nagyherceg letöltések könyvet, e-könyvet Shan a nagyherceg download MOBI, letöltések Shan a nagyherceg IPad, olvas Shan a nagyherceg MOBI, olvas Shan a nagyherceg DOC, ingyenes Shan a nagyherceg AWZ, Download e-könyvet Shan a nagyherceg iPad , ingyenes Shan a nagyherceg DJVU, Download Shan a nagyherceg e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Shan a nagyherceg DVD, olvas Shan a nagyherceg TXT, Book Shan a nagyherceg letöltések DJVU, Shan a nagyherceg letöltések könyvet ingyenes, Shan a nagyherceg letöltések könyvet pdf ingyenes, Shan a nagyherceg pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Shan a nagyherceg pdf ingyenes, Shan a nagyherceg letöltések könyvet epub ingyenes, Shan a nagyherceg ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply