Sétáló árnyék

Géczi János - Sétáló árnyék

A lassú nézés a szem tulajdonosát megajándékozza a nyugalommal, a részletek harmóniájával, tulajdonképpen az időtlenség érzésével. Abban a faluban, ahol gyermekkoromban élek, s amely település oly sokban hasonlít a jelenlegi községhez, nos, a faluban, nyáresténként, a csorda érkezte után, amikor elül a por, hűvösül a levegő, s a magányosan járó éjszakai szenderek helyben függeszkednek az illatos petúniatölcsérek, illetve a faládákban nevelt leanderbokor rózsaszín virágai előtt, a kiskapu melletti lócán, itt is és ott is, emberek jelennek meg, letelepszenek, s nem arra várnak, hogy beszédbe elegyedjenek a ritkán elhaladó, fáradt léptű járókelőkkel, hanem hogy megszemléljék azt, amit tegnap, tegnapelőtt, s azelőtt is alaposan megnéztek már. A változatlanságot. Azt a helyszínt, ahol nem ígérnek semmit, s ezért, hogy ki mit teljesít, nem is kell ellenőrizni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sétáló árnyék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sétáló árnyék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  194
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789636934354
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231224 / 1085808  TAGS:
  Online Sétáló árnyék ebook, könyvet Sétáló árnyék FB2, Download Sétáló árnyék PDF , Download Sétáló árnyék MOBI, Online Sétáló árnyék könyvet, ingyenes letöltések Sétáló árnyék IPhone, Online könyvet Sétáló árnyék PDF, ingyenes Sétáló árnyék DJVU, ingyenes letöltések Sétáló árnyék TXT, letöltések Sétáló árnyék RTF, Online Sétáló árnyék FB2 , e-könyvet Sétáló árnyék letöltések TXT, ingyenes Sétáló árnyék letöltések könyvet, e-könyvet Sétáló árnyék download MOBI, letöltések Sétáló árnyék IPad, olvas Sétáló árnyék MOBI, olvas Sétáló árnyék DOC, ingyenes Sétáló árnyék AWZ, Download e-könyvet Sétáló árnyék iPad , ingyenes Sétáló árnyék DJVU, Download Sétáló árnyék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sétáló árnyék DVD, olvas Sétáló árnyék TXT, Book Sétáló árnyék letöltések DJVU, Sétáló árnyék letöltések könyvet ingyenes, Sétáló árnyék letöltések könyvet pdf ingyenes, Sétáló árnyék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sétáló árnyék pdf ingyenes, Sétáló árnyék letöltések könyvet epub ingyenes, Sétáló árnyék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply