Serendipity


Royston M. Roberts könyvében azokat a különlegesen izgalmas és felkavaró felfedezéseket gyűjtötte egybe, melyek a véletlennek köszönhetik létüket. Erre utal a kötet címe is: Serendipity. Horace Walpole alkotta meg a szót, az ötletet pedig a Serendip három hercege című tündérmeséből merítette (Serendip vagy Serendib az ősi Ceylon, azaz a mai Srí Lanka elnevezése volt), annak szereplői ugyanis véletlenül és bölcs belátásuk révén folyton olyan dolgokat fedeztek fel, amelyeket nem is kerestek.
Az olvasó a legkülönfélébb tudományterületekről, mint például biológia, kémia, fizika, csillagászat, régészet stb. találkozhat érdekesebbnél-érdekesebb történetekkel. A könyv nyelvezete világos és érthető, így azok számára is élvezetes olvasmány, akik csak alig vagy egyáltalán nem mozognak otthonosan a természettudományok világában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Serendipity ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Serendipity ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  282
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9789630582421
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2111314 / 1018147
  Series:


  TAGS:
  Online Serendipity ebook, könyvet Serendipity FB2, Download Serendipity PDF , Download Serendipity MOBI, Online Serendipity könyvet, ingyenes letöltések Serendipity IPhone, Online könyvet Serendipity PDF, ingyenes Serendipity DJVU, ingyenes letöltések Serendipity TXT, letöltések Serendipity RTF, Online Serendipity FB2 , e-könyvet Serendipity letöltések TXT, ingyenes Serendipity letöltések könyvet, e-könyvet Serendipity download MOBI, letöltések Serendipity IPad, olvas Serendipity MOBI, olvas Serendipity DOC, ingyenes Serendipity AWZ, Download e-könyvet Serendipity iPad , ingyenes Serendipity DJVU, Download Serendipity e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Serendipity DVD, olvas Serendipity TXT, Book Serendipity letöltések DJVU, Serendipity letöltések könyvet ingyenes, Serendipity letöltések könyvet pdf ingyenes, Serendipity pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Serendipity pdf ingyenes, Serendipity letöltések könyvet epub ingyenes, Serendipity ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply