Senor Vivo és a kokainbáró


A Senor Vivo és a kokainbáró egy meg nem nevezett országban játszódik, de leginkább Kolumbiát juttatja eszünkbe. A több szálon futó regény megtévesztően optimistán indul, hogy aztán brutális tragédiába torkolljon. A nemzetközi politika ütközik itt az igaz szerelemmel, de korántsem elcsépelt módon. Dionisio Vivo, a fiatal filozófiatanár sorra írja a kokainbárókat ostorozó cikkeit, annak ellenére, hogy rendszeresen talál a háza előtt kivágott nyelvű hullákat. Legjobb barátja, Ramon, a város egyetlen becsületes rendőre, óvatosságra inti, de az elhivatott Dionisio hajthatatlan. A helyi kokainbáró több bérgyilkossal is megpróbálja elhallgattatni a kellemetlenkedő fiatalembert, de Dionisiót mintha természetfeletti erők védenék, minden merényletből sértetlenül kerül ki. A mágikus védelem azonban nem terjed ki Dionisio szeretteire.A Könyv Magyarul!


Letöltések Senor Vivo és a kokainbáró ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Senor Vivo és a kokainbáró ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  316
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789639633278
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2145759 / 1031273
  Translator:


  TAGS:
  Online Senor Vivo és a kokainbáró ebook, könyvet Senor Vivo és a kokainbáró FB2, Download Senor Vivo és a kokainbáró PDF , Download Senor Vivo és a kokainbáró MOBI, Online Senor Vivo és a kokainbáró könyvet, ingyenes letöltések Senor Vivo és a kokainbáró IPhone, Online könyvet Senor Vivo és a kokainbáró PDF, ingyenes Senor Vivo és a kokainbáró DJVU, ingyenes letöltések Senor Vivo és a kokainbáró TXT, letöltések Senor Vivo és a kokainbáró RTF, Online Senor Vivo és a kokainbáró FB2 , e-könyvet Senor Vivo és a kokainbáró letöltések TXT, ingyenes Senor Vivo és a kokainbáró letöltések könyvet, e-könyvet Senor Vivo és a kokainbáró download MOBI, letöltések Senor Vivo és a kokainbáró IPad, olvas Senor Vivo és a kokainbáró MOBI, olvas Senor Vivo és a kokainbáró DOC, ingyenes Senor Vivo és a kokainbáró AWZ, Download e-könyvet Senor Vivo és a kokainbáró iPad , ingyenes Senor Vivo és a kokainbáró DJVU, Download Senor Vivo és a kokainbáró e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Senor Vivo és a kokainbáró DVD, olvas Senor Vivo és a kokainbáró TXT, Book Senor Vivo és a kokainbáró letöltések DJVU, Senor Vivo és a kokainbáró letöltések könyvet ingyenes, Senor Vivo és a kokainbáró letöltések könyvet pdf ingyenes, Senor Vivo és a kokainbáró pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Senor Vivo és a kokainbáró pdf ingyenes, Senor Vivo és a kokainbáró letöltések könyvet epub ingyenes, Senor Vivo és a kokainbáró ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply