Senki és Valaki

Zsombok Zoltán - Senki és Valaki

Zsombok Zoltán: Grafológus és író. Igazából nagyon sok mindent lehetne róla mondani és írni, de én sajnos oly keveset tudok. 1 éves koromban hunyt el a nagypapám, akit meséin keresztül tudtam csak megismerni most, ennyi év után. Írói tevékenysége mellett az egyik első rádiós szereplő volt: 1926-tól a Magyar Rádióban Bergengóc bácsiként olvasta fel meséit a gyerekeknek. Ezt követően jelent meg a Bundás Barna a Hargitában című mesekönyve, majd hosszú eltiltás után, 1978-ban az Éneklő Kakas került – Magyarország mellett, Finnországban is – kiadásra. Nagypapa az évtizedek során közel 3000 önálló, máig kiadatlan történetet írt, melyek tárolására és keresésére önálló, lyukkártya rendszert fejlesztett ki. A gyűjtemény nyilvántartása jelenleg is komoly kihívás a családnak. A ,,mesés" egy új válogatás, a Nagypapa kéziratos mese, vers, fejtörő gyűjteményéből, temérdek eddig nem látott meglepetéssel és új rajzokkal.
– Előszó: Halihó kispapák!
Köszöntelek Titeket a nagypapám mesevilágában, ahol is két jó barát történetét olvashatjátok eme könyv varázslatos oldalain. Senki és Valaki azért különleges a számomra, mert noha a nevük különleges és talán soha nem hallott, de a cívódásuk és békülésük valószínűleg mindannyiotok életében megtörtént már, akár baráttal, akár kis vagy nagy testvérekkel. A nagypapa, Zsombok Zoltán, ezeket a meséket – így a Senki és Valaki-t is – közel 50 éve írta, megannyi gyönyörű verssel, fejtörővel együtt, melyekből én, az unokája Szűcs Richárd szeretnék Nektek megmutatni egyre többet és többet. Sajnos nem ismertem személyesen a nagypapámat, de írásain keresztül, azt hiszem egy nagyon közeli és mély barátságot alakítottunk ki az elmúlt évek alatt. Remélem az égből letekintve rám, ő is élvezi a rajzokat melyeket műveihez készítettem, és méltónak tartja azokat, így ennyi év elteltével is.
Köszönöm nagypapa, és köszönöm Neked is kis olvasóm, hamarosan jön a folytatás is, egy új mesével és persze új rajzokkal. ; )
Szűcs Richárd az unokaA Könyv Magyarul!


Letöltések Senki és Valaki ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Senki és Valaki ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Number of Pages:
  36
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789631269772
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692833 / 1162640
  Illustrated by:
  Szűcs Richárd  TAGS:
  Online Senki és Valaki ebook, könyvet Senki és Valaki FB2, Download Senki és Valaki PDF , Download Senki és Valaki MOBI, Online Senki és Valaki könyvet, ingyenes letöltések Senki és Valaki IPhone, Online könyvet Senki és Valaki PDF, ingyenes Senki és Valaki DJVU, ingyenes letöltések Senki és Valaki TXT, letöltések Senki és Valaki RTF, Online Senki és Valaki FB2 , e-könyvet Senki és Valaki letöltések TXT, ingyenes Senki és Valaki letöltések könyvet, e-könyvet Senki és Valaki download MOBI, letöltések Senki és Valaki IPad, olvas Senki és Valaki MOBI, olvas Senki és Valaki DOC, ingyenes Senki és Valaki AWZ, Download e-könyvet Senki és Valaki iPad , ingyenes Senki és Valaki DJVU, Download Senki és Valaki e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Senki és Valaki DVD, olvas Senki és Valaki TXT, Book Senki és Valaki letöltések DJVU, Senki és Valaki letöltések könyvet ingyenes, Senki és Valaki letöltések könyvet pdf ingyenes, Senki és Valaki pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Senki és Valaki pdf ingyenes, Senki és Valaki letöltések könyvet epub ingyenes, Senki és Valaki ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply