Semmi különös. Csak éltem…

Böröczné Márffy Ella - Semmi különös. Csak éltem...

Rengeteg kitűnő visszaemlékezést olvastam életemben. Szinte mindent elírtak előlem, csak a saját történetemet nem; azt -nincs mese – nekem kell megírnom. Merem remélni, hogy lemenőim is elolvassák, mert hiszen főleg nekik beszélem el azokat a történelmi és családi eseményeket, amelyekre vissza tudok emlékezni.
Szeretném megírni azt a sok minden szépet, jót, meglepőt, érdekeset; megható, váratlan, mulatságos, hihetetlen és tragikus eseményt, ami velem történt hosszú életem folyamán, és még most is állandóan történik. Nem lett belőlem sem író, sem hős; megúsztam a bombázást, a börtönt, a kitelepítést. Egyszerűen csak sok jóságot tapasztaltam. Azoknak próbálok emléket állítani, akik jók voltak hozzám és már nem élnek, meg azoknak is, akik még élnek és elolvassák, amit írok.
Mindenkinek érdekes és különleges az élete, még akkor is, ha esetleg úgy gondolja, mint én, hogy nem történt benne semmi különös…A Könyv Magyarul!


Letöltések Semmi különös. Csak éltem… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Semmi különös. Csak éltem… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  584
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789630697316
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2212972 / 1068573
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Semmi különös. Csak éltem… ebook, könyvet Semmi különös. Csak éltem… FB2, Download Semmi különös. Csak éltem… PDF , Download Semmi különös. Csak éltem… MOBI, Online Semmi különös. Csak éltem… könyvet, ingyenes letöltések Semmi különös. Csak éltem… IPhone, Online könyvet Semmi különös. Csak éltem… PDF, ingyenes Semmi különös. Csak éltem… DJVU, ingyenes letöltések Semmi különös. Csak éltem… TXT, letöltések Semmi különös. Csak éltem… RTF, Online Semmi különös. Csak éltem… FB2 , e-könyvet Semmi különös. Csak éltem… letöltések TXT, ingyenes Semmi különös. Csak éltem… letöltések könyvet, e-könyvet Semmi különös. Csak éltem… download MOBI, letöltések Semmi különös. Csak éltem… IPad, olvas Semmi különös. Csak éltem… MOBI, olvas Semmi különös. Csak éltem… DOC, ingyenes Semmi különös. Csak éltem… AWZ, Download e-könyvet Semmi különös. Csak éltem… iPad , ingyenes Semmi különös. Csak éltem… DJVU, Download Semmi különös. Csak éltem… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Semmi különös. Csak éltem… DVD, olvas Semmi különös. Csak éltem… TXT, Book Semmi különös. Csak éltem… letöltések DJVU, Semmi különös. Csak éltem… letöltések könyvet ingyenes, Semmi különös. Csak éltem… letöltések könyvet pdf ingyenes, Semmi különös. Csak éltem… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Semmi különös. Csak éltem… pdf ingyenes, Semmi különös. Csak éltem… letöltések könyvet epub ingyenes, Semmi különös. Csak éltem… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply