Sem megerősíteni, sem cáfolni…

Bőhm Kornél - Sem megerősíteni, sem cáfolni...

Hogyan ismerjük fel a krízisre utaló előjeleket?

Mitől lesz hiteles egy vezető megszólalása a médiában?

Miként hasznosítsuk a válsághelyzet tapasztalatait?

A súlyos balesetek és természeti katasztrófák, termékvisszahívások és emberi mulasztások nem tesznek jót egy vállalat vagy intézmény hírnevének. A közösségi médiában pedig immár bárki világgá kürtölheti rólunk lesújtó véleményét, és egy pillanat alatt válsághelyzetben találhatjuk magunkat. Reputációnk megőrzése vagy visszaállítása szempontjából az első 24 óra kritikus időszak, ezért tisztában kell lennünk a válsághelyzetben alkalmazható kommunikáció alapelveivel.

Bőhm Kornél kríziskommunikációs tanácsadó hiánypótló, olvasmányos kötetében bemutatja, mit tehetünk a krízisek megelőzéséért, milyen elveket kövessünk, ha már megvan a baj, és utólag miként érdemes levonni a tanulságokat. A számos példa, esettanulmány valamint a magánéletből ismerős helyzetek segítségével kommunikációs szakemberként, proaktív vezetőként, sőt akár laikus hírfogyasztóként is megtanulhatjuk, hogy a krízisből akár új esélyt is teremthetünk.

Méltatások:

"Többször kezeltem mások válságait, néha még sikerrel is. A magam kríziseivel viszont mindig nehezen boldogultam. A tanácsadó különösen kényes arra, hogy tanácsért kihez forduljon. Bőhm Kornél véleményét bármikor szívesen kikérném, mert pont olyan, mint a könyve: okos, precíz, megfontolt és elegáns."

Batiz András, az Impact Works alapítója, kommunikácós tanácsadó és tréner, volt kormányszóvivő

"Miként életünk során mi, emberek sem kerülhetjük el a sérüléseket, a gazdasági élet szereplői is előbb-utóbb szembesülnek olyan kihívásokkal, amelyeket már nem lehet a hagyományos kommunikációs rend keretein belül kezelni. Bőhm Kornél jó diagnoszta és megbízható kezelőorvos, akinek könyve segítség lehet a gyors elsősegélynyújtásban éppúgy mint a komolyabb sebek ellátásában. Ne feledjük, egy krízis megoldása soha nem az adott problémáról szól csupán, hanem a vállalati reputáció megőrzéséről is. Nem kérdés, érdemes felkészülni — ehhez kiváló segítség ez a könyv."

Balaton Anita, a Cafe PR alapítója és ügyvezető igazgatója

"Nincs eredményes krízismenedzsment hatékony kríziskommunikáció nélkül. A változó gazdasági életben a válságok is új és új formában jelennek meg. Így a ma sikeres kezelési módszer lehet, hogy holnap már módosításra szorul. Ezért ilyen fontosak és a vállalatok egészséges működéséhez nélkülözhetetlenek a naprakész válságkommunikációs útmutatók, mint az elismert szakember, Bőhm Kornél könyve is, amely az örökérvényű kríziskezelési szabályokat a legfrissebb kommunikációs módszerekkel és stílussal ötvözi."

Horváth-Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója

"A kríziseket talán csak a PR-szakemberek szeretik, mert ilyenkor végre megmutathatjuk, mire vagyunk képesek. Ez a könyv fellebbenti a fátylat a kríziskezelés kulisszatitkairól, kézzel fogható segítséget nyújtva a szakemberek és a laikusok számára is."

Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke

Szerző:

BŐHM Kornél kommunikációs tanácsadó, fő szakterülete a kríziskommunikáció. A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Kríziskommunikációs Tagozatának alapítója. Rendszeresen publikál hazai és nemzetközi szaklapokban, üzleti magazinokban, népszerű blogot és kríziskommunikációs hírlevelet ír. Üzleti kommunikációs tanácsadói munkája mellett állandó előadója a magyarországi üzleti rendezvényeknek, konferenciáknak, vendégelőadója, óraadója több hazai felsőoktatási intézménynek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789633045749
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2714261 / 1174323
 • Share
  TAGS:
  Online Sem megerősíteni, sem cáfolni… ebook, könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… FB2, Download Sem megerősíteni, sem cáfolni… PDF , Download Sem megerősíteni, sem cáfolni… MOBI, Online Sem megerősíteni, sem cáfolni… könyvet, ingyenes letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… IPhone, Online könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… PDF, ingyenes Sem megerősíteni, sem cáfolni… DJVU, ingyenes letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… TXT, letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… RTF, Online Sem megerősíteni, sem cáfolni… FB2 , e-könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések TXT, ingyenes Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések könyvet, e-könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… download MOBI, letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… IPad, olvas Sem megerősíteni, sem cáfolni… MOBI, olvas Sem megerősíteni, sem cáfolni… DOC, ingyenes Sem megerősíteni, sem cáfolni… AWZ, Download e-könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… iPad , ingyenes Sem megerősíteni, sem cáfolni… DJVU, Download Sem megerősíteni, sem cáfolni… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sem megerősíteni, sem cáfolni… DVD, olvas Sem megerősíteni, sem cáfolni… TXT, Book Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések DJVU, Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések könyvet ingyenes, Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések könyvet pdf ingyenes, Sem megerősíteni, sem cáfolni… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sem megerősíteni, sem cáfolni… pdf ingyenes, Sem megerősíteni, sem cáfolni… letöltések könyvet epub ingyenes, Sem megerősíteni, sem cáfolni… ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply