Selyem


Ez nem regény. Nem is elbeszélés. Ez egy történet. Olyan férfiról, aki beutazza a világot, s a végén egy szeles tó partján ül egész nap. A férfi neve Hervé Joncour. A tóét nem tudni. Mondhatnánk, hogy szerelmi történet. De ha csupán az volna, nem érné meg elmondani. Szerepel benne vágy és fajdalom, mindkettőről tudjuk, mi fán terem, még sincs rá igazi szavunk. Mert szerelemnek nem szerelem. (Régi fogás. Ha nem tudunk nevet adni valaminek, akkor történetnek mondjuk. Ez már csak így van. Évszázadok óta.) Minden történetnek zenéje van. Ennek fehér zenéje. Ez fontos, mert a fehér zene különös muzsika, időnként zavarba ejtő: halkan szól, és lassan kell táncolni rá. Ha jól játsszák, olyan, mintha a csönd szólna, s akik szépen táncolják, úgy tűnik, meg sem mozdulnak. Átkozottul nehéz a fehér muzsika. Sok hozzáfűznivalóm nincs. Talán jobb, ha tisztázom még, hogy tizenkilencedik századi történetről van szó: fontos, hogy senki se várjon repülőgépeket, mosó automatákat és pszichiátereket. Nincsenek. Bár ma se volnának.A Könyv Magyarul!


Letöltések Selyem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Selyem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  108
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  94 gr
  ISBN:
  9789632276960
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2639638 / 1149986
  Series:


  TAGS:
  Online Selyem ebook, könyvet Selyem FB2, Download Selyem PDF , Download Selyem MOBI, Online Selyem könyvet, ingyenes letöltések Selyem IPhone, Online könyvet Selyem PDF, ingyenes Selyem DJVU, ingyenes letöltések Selyem TXT, letöltések Selyem RTF, Online Selyem FB2 , e-könyvet Selyem letöltések TXT, ingyenes Selyem letöltések könyvet, e-könyvet Selyem download MOBI, letöltések Selyem IPad, olvas Selyem MOBI, olvas Selyem DOC, ingyenes Selyem AWZ, Download e-könyvet Selyem iPad , ingyenes Selyem DJVU, Download Selyem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Selyem DVD, olvas Selyem TXT, Book Selyem letöltések DJVU, Selyem letöltések könyvet ingyenes, Selyem letöltések könyvet pdf ingyenes, Selyem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Selyem pdf ingyenes, Selyem letöltések könyvet epub ingyenes, Selyem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply