Selfness – A tudatos önépítés trendje

Fehér Pálma Virág - Selfness - A tudatos önépítés trendje

Selfness: egészségtrend, amely a test-lélek-szellem harmónia jegyében, a tudatos önépítés folyamatát támogatja.
Lényegét tekintve a selfness különböző módszerek szinergiája, amely aktív élményeken át, jelentősen hat az egyénre, mint individumra. Módszereiben a pszichológia, az esztétika, művészet és a sport eszközeivel hat, de nem terjeszti ki egyiket sem azok közül, csupán elemeket használ, megőrizve a hangsúlyt az interdiszciplináris megközelítésen.
Megélésében nem élvezeti megtapasztalást nyújt, hanem olyan átváltozási folyamatot (személyiségformálódást), amelynek eredménye az élvezhetőbb életminőség.
Lehetőségeivel a világformáló egészségtrend meghatározó eszközévé válhat. Az elkövetkezendő évtizedekben az emberek figyelme a teljes egészség felé fordul, a fejlődés motorja ebben az időszakban az idegtudományok és a biotechnológia.A Könyv Magyarul!


Letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  142
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  5999883602287
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206218 / 1062039
  Series:


  TAGS:
  Online Selfness – A tudatos önépítés trendje ebook, könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje FB2, Download Selfness – A tudatos önépítés trendje PDF , Download Selfness – A tudatos önépítés trendje MOBI, Online Selfness – A tudatos önépítés trendje könyvet, ingyenes letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje IPhone, Online könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje PDF, ingyenes Selfness – A tudatos önépítés trendje DJVU, ingyenes letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje TXT, letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje RTF, Online Selfness – A tudatos önépítés trendje FB2 , e-könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések TXT, ingyenes Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések könyvet, e-könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje download MOBI, letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje IPad, olvas Selfness – A tudatos önépítés trendje MOBI, olvas Selfness – A tudatos önépítés trendje DOC, ingyenes Selfness – A tudatos önépítés trendje AWZ, Download e-könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje iPad , ingyenes Selfness – A tudatos önépítés trendje DJVU, Download Selfness – A tudatos önépítés trendje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Selfness – A tudatos önépítés trendje DVD, olvas Selfness – A tudatos önépítés trendje TXT, Book Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések DJVU, Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések könyvet ingyenes, Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések könyvet pdf ingyenes, Selfness – A tudatos önépítés trendje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Selfness – A tudatos önépítés trendje pdf ingyenes, Selfness – A tudatos önépítés trendje letöltések könyvet epub ingyenes, Selfness – A tudatos önépítés trendje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply