Sejkek és manók


A kalandos napló-regény olvasója az Egyesült Arab Emirátusok, közelebbről Dubai és Al Ain életét vagy legalábbis az ottani élet bizonyos részleteit ismerheti meg – egy sajátosan humoros -ironikus -könnyed ráadásul magyar(os) nézőpontból. A főszereplők: az építész-dizájner mérnöknő, Szilvia és a markentiges férj, Ádám több mint két éve él és dolgozik az Emírségekben. A napló eseményei az ő hétköznapjaikkal ismerteti meg az olvasót, azzal az elszánt küzdelemmel, amivel a fiatal pár, a maga területén, megpróbál – ha kell minden áron – érvényesülni, beilleszkedve az addig ismeretlen társadalom életébe. Nem minden megy simán, meg kell ismerni a helyi elvárásokat, trükköket, stikliket, az arab bürokráciát.A kelet-közép európai értelmiségi számára szokatlan társadalomhoz való alkalmazkodás sokszor burleszkbe illő jeleneteket produkál.


A kezdeti csetlés-botlás és az apró földhözragadt küzdelmek után azonban jön a siker, amivel az elvárásoknak való megfelelés, majd a beilleszkedés jár. Az eleinte megoldhatatlannak látszó nehézség könnyen legyőzhető lesz, a kezdeti izgalmak humorba fordulnak, míg főszereplőink eljutnak odáig, hogy már kritika nélkül élvezik új tartózkodási helyükön az életet.Új életük minden mozzanatát szorgalmasan és aprólékosan megörökítette a szerző, az élménybeszámolókat hosszú e-mailekben küldte haza. Az eredetileg a családtagok, barátok számára készített jegyzetek lassanként szétfeszítették a magán-közlés kereteit, a rokonok továbbküldték a leveleket barátaiknak, azok meg tovább, az ő barátaiknak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sejkek és manók ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sejkek és manók ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789630620246
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2109622 / 1017379
  Format:


  TAGS:
  Online Sejkek és manók ebook, könyvet Sejkek és manók FB2, Download Sejkek és manók PDF , Download Sejkek és manók MOBI, Online Sejkek és manók könyvet, ingyenes letöltések Sejkek és manók IPhone, Online könyvet Sejkek és manók PDF, ingyenes Sejkek és manók DJVU, ingyenes letöltések Sejkek és manók TXT, letöltések Sejkek és manók RTF, Online Sejkek és manók FB2 , e-könyvet Sejkek és manók letöltések TXT, ingyenes Sejkek és manók letöltések könyvet, e-könyvet Sejkek és manók download MOBI, letöltések Sejkek és manók IPad, olvas Sejkek és manók MOBI, olvas Sejkek és manók DOC, ingyenes Sejkek és manók AWZ, Download e-könyvet Sejkek és manók iPad , ingyenes Sejkek és manók DJVU, Download Sejkek és manók e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sejkek és manók DVD, olvas Sejkek és manók TXT, Book Sejkek és manók letöltések DJVU, Sejkek és manók letöltések könyvet ingyenes, Sejkek és manók letöltések könyvet pdf ingyenes, Sejkek és manók pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sejkek és manók pdf ingyenes, Sejkek és manók letöltések könyvet epub ingyenes, Sejkek és manók ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply