Sárkánytűz

Póli Matilda - Sárkánytűz

Főnix egy általa ismeretlen dimenzióba, Sárkányföldre kerül. Megismerkedik Veritassal, a sárkánylovak száműzött királyával, kinek koronáját a trónbitorló Harag vette el. A csődör tehetetlen, de Főnixszel felcsillan a remény.
Így hát Főnix és Veritas, valamint a trónörökös öt hűséges barátja tervet eszel ki, a zsarnok Harag letaszítására. De nem is Főnix kalandja lenne, ha minden olyan simán haladna, mint azt eltervezték.
Gyorsan kell cselekedniük, mert a lovak élete veszélyben van, de ha sikerül is időben megmenteni őket, hogyan lesznek képesek szembeszállni egy egész kiképzett hadsereggel? Ismét Főnixnek kell majd véghez vinnie a végső küzdelmet, de vajon sikerülni fog-e neki? És milyen kalandok és veszélyek várják őket a trónhoz vezető úton?
A Kontinens hősének, a Lovak Megmentőjének, A Csikónak, Aki Tűzben Született, Főnixnek egy újabb nemzetet kell megmentenie, miközben érzi, hogy valami mozgolódik. Valami olyasmi, ami nem lesz olyan egyszerű harc, mint amit eddig tapasztalt.
De ez már egy másik történet.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sárkánytűz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sárkánytűz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9780201379624
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692829 / 1162636  TAGS:
  Online Sárkánytűz ebook, könyvet Sárkánytűz FB2, Download Sárkánytűz PDF , Download Sárkánytűz MOBI, Online Sárkánytűz könyvet, ingyenes letöltések Sárkánytűz IPhone, Online könyvet Sárkánytűz PDF, ingyenes Sárkánytűz DJVU, ingyenes letöltések Sárkánytűz TXT, letöltések Sárkánytűz RTF, Online Sárkánytűz FB2 , e-könyvet Sárkánytűz letöltések TXT, ingyenes Sárkánytűz letöltések könyvet, e-könyvet Sárkánytűz download MOBI, letöltések Sárkánytűz IPad, olvas Sárkánytűz MOBI, olvas Sárkánytűz DOC, ingyenes Sárkánytűz AWZ, Download e-könyvet Sárkánytűz iPad , ingyenes Sárkánytűz DJVU, Download Sárkánytűz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sárkánytűz DVD, olvas Sárkánytűz TXT, Book Sárkánytűz letöltések DJVU, Sárkánytűz letöltések könyvet ingyenes, Sárkánytűz letöltések könyvet pdf ingyenes, Sárkánytűz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sárkánytűz pdf ingyenes, Sárkánytűz letöltések könyvet epub ingyenes, Sárkánytűz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply