Sárga virág a feleségem


“A napokban egyébként kitettem a teraszra a feleségem, lavórral, földdel együtt, és mostanában már éjszakára is kint hagyom”, írja a szerző a kötet címadó novellájában. A “koreai történet”, amelyben a főszereplő felesége sárga virággá változik, azt sugallja, semmi sem lehetetlen. Olyan korban élünk, amikor bármi megtörténhet velünk. Petőcz a könyv mindkét felében, elbeszéléseiben és “sportnovelláiban” is az abszurdot mutatja meg. A kitalált sportok, vagy Eric Moussambini esete, aki Sidney olimpiai úszóversenyén alig tudta végigúszni a távot, mind-mind azt az érzetet keltik az olvasóban, hogy ez egy képtelen világ, és mint ilyen, nagyon is ismerős. Még szerencse, hogy az abszurdban benne van a humor, a nevetés lehetősége. Petőcz András 1959-ben született. József Attila-díjas író.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sárga virág a feleségem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sárga virág a feleségem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639352827
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2057859 / 1001185
  Format:


  TAGS:
  Online Sárga virág a feleségem ebook, könyvet Sárga virág a feleségem FB2, Download Sárga virág a feleségem PDF , Download Sárga virág a feleségem MOBI, Online Sárga virág a feleségem könyvet, ingyenes letöltések Sárga virág a feleségem IPhone, Online könyvet Sárga virág a feleségem PDF, ingyenes Sárga virág a feleségem DJVU, ingyenes letöltések Sárga virág a feleségem TXT, letöltések Sárga virág a feleségem RTF, Online Sárga virág a feleségem FB2 , e-könyvet Sárga virág a feleségem letöltések TXT, ingyenes Sárga virág a feleségem letöltések könyvet, e-könyvet Sárga virág a feleségem download MOBI, letöltések Sárga virág a feleségem IPad, olvas Sárga virág a feleségem MOBI, olvas Sárga virág a feleségem DOC, ingyenes Sárga virág a feleségem AWZ, Download e-könyvet Sárga virág a feleségem iPad , ingyenes Sárga virág a feleségem DJVU, Download Sárga virág a feleségem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sárga virág a feleségem DVD, olvas Sárga virág a feleségem TXT, Book Sárga virág a feleségem letöltések DJVU, Sárga virág a feleségem letöltések könyvet ingyenes, Sárga virág a feleségem letöltések könyvet pdf ingyenes, Sárga virág a feleségem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sárga virág a feleségem pdf ingyenes, Sárga virág a feleségem letöltések könyvet epub ingyenes, Sárga virág a feleségem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply