Sanctum – A rejtélyes társulat


Dan, Abby és Jordan olyan dolgokat élt át a New Hampshire Egyetem nyári táborában, ami egy életre szóló traumát jelentett mindhármuknak. Ez az élmény rányomja bélyegét Abby és Dan kibontakozó szerelmére is. Mindannyian próbálnak túljutni a gyötrelmes emlékeken, de a múlt még mindig kísérti őket.
Bármennyire is szeretnének továbblépni, rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, és valaki eltökélten igyekszik fenntartani bennük a rettegést azzal, hogy titokzatos fotókat küld nekik egykori vándorcirkuszi jelenetekről. Úgy tűnik, az egyetlen esélyük, hogy megszabaduljanak a nyomasztó érzéseiktől, ha visszatérnek Camfordba, a New Hampshire Egyetemre, és feltárják a Brookline elmegyógyintézet múltját, valamint magyarázatot találnak Daniel Crowford igazgató őrült kísérleteire.
Megérkezésük után rádöbbennek, hogy a fotók létező helyszíneket ábrázolnak, sőt, az egyetemi kampusz területén hosszú évek óta most először állítanak fel egy hasonló vándorcirkuszt. Dan és barátai saját maguk fedezik fel a várost elhagyatott házakban rejtett titkok után kutatva. De az intézet félelmetes múltja sokkal több szálhoz elvezet, mint azt gondolnák. És ez még csak a borzalmak kezdete

Ajánlók:

Izgalmas és vérfagyasztó folytatása a New York Times sikerlistás Asylumnak, amely három fiatal történetét meséli el, akik a múlt és a jelen, a zseni és az őrült vékony határmezsgyéjén léteznek.
Goodreads

Kifejezetten kísérteties és ijesztő. Nemcsak a helyszínek és az események gyakorolnak nagy hatást az olvasókra, hanem a Daniel fejében lezajló látomások és képzelgések is hátborzongató.
School Library Journal

A rengeteg vándorcirkuszi jelenetről készült régi fotók segítségével Roux újra elénk tárja azt a borzongást, amely az Asylumot egy pergő és letehetetlen könyvvé tette. A kísértetházak felfedezése különösen filmszerű Roux tudja, hogyan kell fenntartani a feszültséget és a fotelhez láncolni az olvasót.
VOYA

Sokkoló és ijesztő. Miközben az olvasó lélegzet-visszafojtva várja az újabb fordulatot, a feszültséget Dan és Abby kibontakozó szerelmének vibrálása is fűszerezi.
Booklist
A Könyv Magyarul!


Letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789632617565
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690010 / 1160583
  Series:


  TAGS:
  Online Sanctum – A rejtélyes társulat ebook, könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat FB2, Download Sanctum – A rejtélyes társulat PDF , Download Sanctum – A rejtélyes társulat MOBI, Online Sanctum – A rejtélyes társulat könyvet, ingyenes letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat IPhone, Online könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat PDF, ingyenes Sanctum – A rejtélyes társulat DJVU, ingyenes letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat TXT, letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat RTF, Online Sanctum – A rejtélyes társulat FB2 , e-könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések TXT, ingyenes Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések könyvet, e-könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat download MOBI, letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat IPad, olvas Sanctum – A rejtélyes társulat MOBI, olvas Sanctum – A rejtélyes társulat DOC, ingyenes Sanctum – A rejtélyes társulat AWZ, Download e-könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat iPad , ingyenes Sanctum – A rejtélyes társulat DJVU, Download Sanctum – A rejtélyes társulat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sanctum – A rejtélyes társulat DVD, olvas Sanctum – A rejtélyes társulat TXT, Book Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések DJVU, Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések könyvet ingyenes, Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések könyvet pdf ingyenes, Sanctum – A rejtélyes társulat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sanctum – A rejtélyes társulat pdf ingyenes, Sanctum – A rejtélyes társulat letöltések könyvet epub ingyenes, Sanctum – A rejtélyes társulat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply