Sámánok és kultúrák

Hoppál Mihály (Szerk.) - Szathmári Botond (Szerk.) - Takács András (Szerk.) - Sámánok és kultúrák

A samanizmusról a Magyar Vallástudományi Társaság
és a Magyar Kulturális Antropológiai Társaság néhány
éve közösen rendezett konferenciát. A meghirdetett
téma igen széles volt: “a sámán mint gyógyító, pszichológus és lelki vezető”, de lehetett kapcsolódni a sámánok működéséről és jelentőségéről szóló előadásokkal is.
A téma hazai kutatói közül csaknem valamennyi
szerepel a kötet számára átdolgozott tanulmánnyal.
Az írások tárgyalják a samanizmust mélylélektani,
pszichiátriai szempontból, kulturálisan szervezett ismeretrendszerként, vizsgálják a hipnózis szerepét, a gyógyító mechanizmusokat, olvashatunk hagyományosnak tekinthető szibériai, mongol mellett kínai,
vietnami, észak- és dél-amerikai terepmunka-beszámolókat is.
A kötetnyitó tanulmány Diószegi Vilmos munkája, ebben
mintegy összefoglalta addigi tudását. Halála után három évtizeddel ezt a kötetet ajánlja a szakma a nagy elődnek tisztelgése jeléül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Sámánok és kultúrák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Sámánok és kultúrák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  481
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  960 gr
  ISBN:
  9789639450288
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2101728 / 1014969
  Format:


  TAGS:
  Online Sámánok és kultúrák ebook, könyvet Sámánok és kultúrák FB2, Download Sámánok és kultúrák PDF , Download Sámánok és kultúrák MOBI, Online Sámánok és kultúrák könyvet, ingyenes letöltések Sámánok és kultúrák IPhone, Online könyvet Sámánok és kultúrák PDF, ingyenes Sámánok és kultúrák DJVU, ingyenes letöltések Sámánok és kultúrák TXT, letöltések Sámánok és kultúrák RTF, Online Sámánok és kultúrák FB2 , e-könyvet Sámánok és kultúrák letöltések TXT, ingyenes Sámánok és kultúrák letöltések könyvet, e-könyvet Sámánok és kultúrák download MOBI, letöltések Sámánok és kultúrák IPad, olvas Sámánok és kultúrák MOBI, olvas Sámánok és kultúrák DOC, ingyenes Sámánok és kultúrák AWZ, Download e-könyvet Sámánok és kultúrák iPad , ingyenes Sámánok és kultúrák DJVU, Download Sámánok és kultúrák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Sámánok és kultúrák DVD, olvas Sámánok és kultúrák TXT, Book Sámánok és kultúrák letöltések DJVU, Sámánok és kultúrák letöltések könyvet ingyenes, Sámánok és kultúrák letöltések könyvet pdf ingyenes, Sámánok és kultúrák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Sámánok és kultúrák pdf ingyenes, Sámánok és kultúrák letöltések könyvet epub ingyenes, Sámánok és kultúrák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply