Rumini Ferrit-szigeten


Amikor a Magyar Színház felkérte Berg Juditot, hogy írjon színdarabot Rumini kalandjaiból, az írónő rögtön egy egészen új Rumini-kalandot írt meg. Szegény Rumini már a történet elején pórul jár: egy rablóbanda támadja meg a Szélkirálynőt, amire egyedül ő vigyáz. Azonban a hajósinas a rakomány helyett a saját, varázstárgyakkal tömött zsákját őrzi. Persze a kapitányt ez nem hatja meg, Rumininek, Negró közbenjárására, el kell hagynia a hajót. De nem azért ő a legtalpraesettebb egér a világon, hogy lemaradjon a hajóútról: potyautasként szökik vissza, ami számos mulatságos bonyodalom okozója. A lebilincselő történet nem véletlenül megy hónapok óta telt házzal a Magyar Színházban – ráadásul most a drámakötet is színes: Kálmán Anna gyönyörűen megformált és kifestett rajzai a Rumini-sorozat egyedi darabjává teszik a kötetet, amely alkalmas bevezetés a drámaolvasásba.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rumini Ferrit-szigeten ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rumini Ferrit-szigeten ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  104
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789634103066
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2229218 / 1083686
  Series:


  TAGS:
  Online Rumini Ferrit-szigeten ebook, könyvet Rumini Ferrit-szigeten FB2, Download Rumini Ferrit-szigeten PDF , Download Rumini Ferrit-szigeten MOBI, Online Rumini Ferrit-szigeten könyvet, ingyenes letöltések Rumini Ferrit-szigeten IPhone, Online könyvet Rumini Ferrit-szigeten PDF, ingyenes Rumini Ferrit-szigeten DJVU, ingyenes letöltések Rumini Ferrit-szigeten TXT, letöltések Rumini Ferrit-szigeten RTF, Online Rumini Ferrit-szigeten FB2 , e-könyvet Rumini Ferrit-szigeten letöltések TXT, ingyenes Rumini Ferrit-szigeten letöltések könyvet, e-könyvet Rumini Ferrit-szigeten download MOBI, letöltések Rumini Ferrit-szigeten IPad, olvas Rumini Ferrit-szigeten MOBI, olvas Rumini Ferrit-szigeten DOC, ingyenes Rumini Ferrit-szigeten AWZ, Download e-könyvet Rumini Ferrit-szigeten iPad , ingyenes Rumini Ferrit-szigeten DJVU, Download Rumini Ferrit-szigeten e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rumini Ferrit-szigeten DVD, olvas Rumini Ferrit-szigeten TXT, Book Rumini Ferrit-szigeten letöltések DJVU, Rumini Ferrit-szigeten letöltések könyvet ingyenes, Rumini Ferrit-szigeten letöltések könyvet pdf ingyenes, Rumini Ferrit-szigeten pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rumini Ferrit-szigeten pdf ingyenes, Rumini Ferrit-szigeten letöltések könyvet epub ingyenes, Rumini Ferrit-szigeten ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply