Rumini a Fényvizeken

Berg Judit - Rumini a Fényvizeken

Kedves Olvasók!
Ez a történet egy időben kezdődik a Szélkirálynő datolyaparti útjával, és jóval azután ér véget, hogy a hajó visszatért Ferrit-szigetről. Sajnos arra nem jutott időm, hogy lejegyezzem, mekkora bajba került időközben Egérország, mi történt a Szélkirálynővel Datolyapartról hazafelé, és hányféle veszélybe sodródtak tengerészbarátaink, mielőtt visszatértek volna Ferrit-szigetről. Pedig nem kevés bátorságra, leleményességre és szemtelenségre volt szükségük ahhoz, hogy kiverekedjék magukat a szorult helyzetekből! Szerencsére ők titkos üzenetekben és levelekben mindig beszámoltak kalandjaikról a barátaiknak. Ezeket a leveleket összegyűjtöttem, kiegészítettem néhány pandúrsági jegyzőkönyvvel, térképpel, újságcikkel, amíg összeállt belőlük egy újabb szövevényes kaland. Ha végigolvassátok a most következő leveleket, mindenre fény derül! Annyit szeretnék csak kérni tőletek, hogy Szkander Bob helyesírását ne tanuljátok el! Jó szórakozást és körömrágást kívánok mindenkinek!
Berg Judit

U.i.: Mivel a levélírók és bajkeverők közt gyakran felbukkannak a korábbi regényekből ismert szereplők, érdemes előbb elolvasni Galléros Fecó naplóját és Rumini korábbi kalandjait!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rumini a Fényvizeken ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rumini a Fényvizeken ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  432 gr
  ISBN:
  9789634102519
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2466016 / 1095209
  Series:


  TAGS:
  Online Rumini a Fényvizeken ebook, könyvet Rumini a Fényvizeken FB2, Download Rumini a Fényvizeken PDF , Download Rumini a Fényvizeken MOBI, Online Rumini a Fényvizeken könyvet, ingyenes letöltések Rumini a Fényvizeken IPhone, Online könyvet Rumini a Fényvizeken PDF, ingyenes Rumini a Fényvizeken DJVU, ingyenes letöltések Rumini a Fényvizeken TXT, letöltések Rumini a Fényvizeken RTF, Online Rumini a Fényvizeken FB2 , e-könyvet Rumini a Fényvizeken letöltések TXT, ingyenes Rumini a Fényvizeken letöltések könyvet, e-könyvet Rumini a Fényvizeken download MOBI, letöltések Rumini a Fényvizeken IPad, olvas Rumini a Fényvizeken MOBI, olvas Rumini a Fényvizeken DOC, ingyenes Rumini a Fényvizeken AWZ, Download e-könyvet Rumini a Fényvizeken iPad , ingyenes Rumini a Fényvizeken DJVU, Download Rumini a Fényvizeken e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rumini a Fényvizeken DVD, olvas Rumini a Fényvizeken TXT, Book Rumini a Fényvizeken letöltések DJVU, Rumini a Fényvizeken letöltések könyvet ingyenes, Rumini a Fényvizeken letöltések könyvet pdf ingyenes, Rumini a Fényvizeken pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rumini a Fényvizeken pdf ingyenes, Rumini a Fényvizeken letöltések könyvet epub ingyenes, Rumini a Fényvizeken ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply