Rozsban a fogó


Ötven évvel az első magyar megjelenése után új fordításban kerül az olvasók elé Salinger regénye. Főhőse, Holden Caulfield tizenhét éves amerikai gimnazista, akit éppen a negyedik iskolából rúgtak ki. Első személyben mondja el a kicsapása utáni három napjának történetét, melyet New Yorkban éjszakai mulatóhelyeken, kétes hírű szállodában s az utcán tölt el. Közben mindent megpróbál, hogy a világgal, az emberekkel normális kapcsolatot alakítson ki, de sikertelenül. Menekül az emberek elől, de mindenütt hazug embereket talál. Az egyetlen élőlény, akivel őszintén beszélhet, s aki talán meg is érti valamennyire, titokban felkeresett tízéves kishúga. De ő sem tud segíteni: Holden a történteket egy szanatórium lakójaként meséli el.
Salinger regénye nemcsak a kamaszlélek kitűnő, hiteles rajza, hanem a társadalmi konformizmus ellen lázadó ember kudarcának is szimbóluma.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rozsban a fogó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rozsban a fogó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  276 gr
  ISBN:
  9789634050858
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2605286 / 1145694
  Translator:


  TAGS:
  Online Rozsban a fogó ebook, könyvet Rozsban a fogó FB2, Download Rozsban a fogó PDF , Download Rozsban a fogó MOBI, Online Rozsban a fogó könyvet, ingyenes letöltések Rozsban a fogó IPhone, Online könyvet Rozsban a fogó PDF, ingyenes Rozsban a fogó DJVU, ingyenes letöltések Rozsban a fogó TXT, letöltések Rozsban a fogó RTF, Online Rozsban a fogó FB2 , e-könyvet Rozsban a fogó letöltések TXT, ingyenes Rozsban a fogó letöltések könyvet, e-könyvet Rozsban a fogó download MOBI, letöltések Rozsban a fogó IPad, olvas Rozsban a fogó MOBI, olvas Rozsban a fogó DOC, ingyenes Rozsban a fogó AWZ, Download e-könyvet Rozsban a fogó iPad , ingyenes Rozsban a fogó DJVU, Download Rozsban a fogó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rozsban a fogó DVD, olvas Rozsban a fogó TXT, Book Rozsban a fogó letöltések DJVU, Rozsban a fogó letöltések könyvet ingyenes, Rozsban a fogó letöltések könyvet pdf ingyenes, Rozsban a fogó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rozsban a fogó pdf ingyenes, Rozsban a fogó letöltések könyvet epub ingyenes, Rozsban a fogó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply