Rombolás és bánat az Ég alatt

Krasznahorkai László - Rombolás és bánat az Ég alatt

Krasznahorkai visszament Kínába. Az urgai fogoly olvasói úgy búcsúzhattak el tőle a regény utolsó lapjain, ahogyan ő búcsúzott el akkor az utolsó ókori birodalomtól: szomorú emelkedettségben és illúzióktól megfosztottságában is gazdagon, s abban a hitben, hogy a Nagy Kaland, melyben a főhősnek szembesülnie kellett egy gyökeresen más világgal, véget ért. Ez a könyve azonban mindenekelőtt azt bizonyítja, hogy a Nagy Kaland sokkal több volt, mint egy utazás története, s így nem is érhetett véget: hisz a szembesülés helyszíne bár Kína volt, tárgya és alanya megkerülhetetlenül az európai ember, a saját civilizációját krízisként megélő menekülő, akinek elsősorban saját szép új világát kell megértenie. Krasznahorkai a Rombolás és bánat az Ég alatt című dokumentumregényben 2002-ben tett újabb útjáról adott lélegzetelállítóan izgalmas beszámolót. A főhős a klasszikus kínai kultúra forrásvidékén, a Yangce-torkolattól délre elterülő tartományokban, Nanjingtól Ningpóig, Yangzhoutól Putuoshanig, Jiuhuashantól Shanghaig keresi e magasrendű civilizáció nyomait. A hajdani Írástudók mai leszármazottaival beszél: költőkkel és szerzetesekkel, festőkkel és kertművészekkel, divattervezőkkel és muzeológusokkal, irodalomtörténészekkel és könyvtárosokkal, s mindenkinek ugyanazt a kérdést teszi fel, hogy ugyanis hová lett, miért omlott össze ez a klasszikus kínai kultúra, s mit kezdhet e veszteség súlya alatt a modern ember. A Krasznahorkaitól megszokott rendkívül szuggesztív előadásmód a régi. Az azonban merőben új, ahogy a szerző eme önkínzó, kilátástalannak tetsző utazás labirintusában a kínai kert világhírű helyszínén, Suzhouban, egy filozófussal történt találkozás nyomán végül a remény esélyének megfogalmazásáig jut el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  287
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  550 gr
  ISBN:
  9789631433999
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691957 / 1161921  TAGS:
  Online Rombolás és bánat az Ég alatt ebook, könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt FB2, Download Rombolás és bánat az Ég alatt PDF , Download Rombolás és bánat az Ég alatt MOBI, Online Rombolás és bánat az Ég alatt könyvet, ingyenes letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt IPhone, Online könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt PDF, ingyenes Rombolás és bánat az Ég alatt DJVU, ingyenes letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt TXT, letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt RTF, Online Rombolás és bánat az Ég alatt FB2 , e-könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések TXT, ingyenes Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések könyvet, e-könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt download MOBI, letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt IPad, olvas Rombolás és bánat az Ég alatt MOBI, olvas Rombolás és bánat az Ég alatt DOC, ingyenes Rombolás és bánat az Ég alatt AWZ, Download e-könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt iPad , ingyenes Rombolás és bánat az Ég alatt DJVU, Download Rombolás és bánat az Ég alatt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rombolás és bánat az Ég alatt DVD, olvas Rombolás és bánat az Ég alatt TXT, Book Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések DJVU, Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések könyvet ingyenes, Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések könyvet pdf ingyenes, Rombolás és bánat az Ég alatt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rombolás és bánat az Ég alatt pdf ingyenes, Rombolás és bánat az Ég alatt letöltések könyvet epub ingyenes, Rombolás és bánat az Ég alatt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply