Római regék és mondák

Boronkay Iván - Római regék és mondák

Amióta nem tanítanak kötelezően latint a középiskolákban, a Római Birodalom mondái, az alapítás legendái, a köztársaság és a császárkor eseményei és hősei, a híres történetírók sorai kevésbé élnek a köztudatban. Ezt a hiányt pótolják a kötetünkben olvasható regék és mondák, amelyeket Boronkay Iván válogatott. A gyűjteményben helyet kaptak Romulus és Remus, Tarquinius Superbus történetei, és Mucius Scaevola vagy Horatius Cocles hőstettei, a férfias helytállás és hazafiasság példái. Az olvasó megtudhatja azt is, kik a római emlékezet és hagyomány életben tartói, azaz e kötet szerzői, a legnagyobb római költők, írók és történetírók: Vergilius, Ovidius és Livius.A Könyv Magyarul!


Letöltések Római regék és mondák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Római regék és mondák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789631194302
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2054444 / 1090937  TAGS:
  Online Római regék és mondák ebook, könyvet Római regék és mondák FB2, Download Római regék és mondák PDF , Download Római regék és mondák MOBI, Online Római regék és mondák könyvet, ingyenes letöltések Római regék és mondák IPhone, Online könyvet Római regék és mondák PDF, ingyenes Római regék és mondák DJVU, ingyenes letöltések Római regék és mondák TXT, letöltések Római regék és mondák RTF, Online Római regék és mondák FB2 , e-könyvet Római regék és mondák letöltések TXT, ingyenes Római regék és mondák letöltések könyvet, e-könyvet Római regék és mondák download MOBI, letöltések Római regék és mondák IPad, olvas Római regék és mondák MOBI, olvas Római regék és mondák DOC, ingyenes Római regék és mondák AWZ, Download e-könyvet Római regék és mondák iPad , ingyenes Római regék és mondák DJVU, Download Római regék és mondák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Római regék és mondák DVD, olvas Római regék és mondák TXT, Book Római regék és mondák letöltések DJVU, Római regék és mondák letöltések könyvet ingyenes, Római regék és mondák letöltések könyvet pdf ingyenes, Római regék és mondák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Római regék és mondák pdf ingyenes, Római regék és mondák letöltések könyvet epub ingyenes, Római regék és mondák ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply