Róma


Róma városa művészeti kincseivel és építményeivel. eredetének és történelmének emlékeivel ma is őrzi mindazt a gazdagságot, amelyet a mediterrán civilizáció építői, Romulus és Caesar örökösei megteremtettek. Kötetünk, miközben alaposan áttekinti Róma és a főbb provinciák városépítészeti fejlődését, bemutatja, miként lett az apró latiumi faluból az ókori világ fővárosa, a múlt és a jelen egyik mintaképe.
Róma őskori kis pásztorfaluból lett az akkor ismert világ „fővárosa”. Történelme nemcsak az emberiség egyik leghihetetlenebb kalandja, de egy olyan „híd” kiindulópontja is, amely az itáliai civilizáció kezdeti korszakát és a modern nyugatot köti össze. Az alapító atyák által vallott értékekre épülő Urbs fennállásának 1200 esztendeje alatt folyamatosan terjeszkedett és változott: népeket, eszméket, technikai eljárásokat és hitvilágokat olvasztott magába. Róma egyedülálló történetét leginkább úgy tudjuk felidézni, ha végignézzük azokat a helyeket, ahol ez a csodálatos civilizáció működött, magától Róma városától a provinciákig, és megcsodáljuk a római szellemet megtestesítő építményeket.
A jelenünk gyökereit feltáró utazás során a gazdag képanyagnak köszönhetően megismerhetjük Róma történelmét és e rendkívüli civilizáció várostervezésének, építészetének, művészetének alakulását. A szövegek, képek, rekonstrukciós rajzok mind abban segítenek, hogy világosan kirajzolódjanak előttünk egy olyan kultúra fejlődésének főbb vonalai, amely a mai nyugati világ alapjait képező értékek bölcsője volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Róma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Róma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1918 gr
  ISBN:
  9789639635678
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2107332 / 1016595
  Series:


  TAGS:
  Online Róma ebook, könyvet Róma FB2, Download Róma PDF , Download Róma MOBI, Online Róma könyvet, ingyenes letöltések Róma IPhone, Online könyvet Róma PDF, ingyenes Róma DJVU, ingyenes letöltések Róma TXT, letöltések Róma RTF, Online Róma FB2 , e-könyvet Róma letöltések TXT, ingyenes Róma letöltések könyvet, e-könyvet Róma download MOBI, letöltések Róma IPad, olvas Róma MOBI, olvas Róma DOC, ingyenes Róma AWZ, Download e-könyvet Róma iPad , ingyenes Róma DJVU, Download Róma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Róma DVD, olvas Róma TXT, Book Róma letöltések DJVU, Róma letöltések könyvet ingyenes, Róma letöltések könyvet pdf ingyenes, Róma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Róma pdf ingyenes, Róma letöltések könyvet epub ingyenes, Róma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply