Rettentő gyönyörűség

Libba Bray - Rettentő gyönyörűség

Gemma Doyle más, mint a többi lány, akinek kifogástalan a modora, csak akkor szólal meg, ha szólnak hozzá, tudja a helyét, és hanyatt veti magát, és Angliára gondol, amikor ezt kívánják tőle. A tizenhat éves Gemma önálló egyéniség. A londoni Spence Akadémiára akkor íratják be, amikor Indiában tragédia sújt le a családjára. Gemma, aki magányos, bűntudattal küszködik és hajlamos a jövőt illető látomásokra, amelyek kínosan valóra is válnak, hűvös fogadtatásban részesül az Akadémián. Ám nem teljesen magányos: egy rejtélyes fiatalember követi, aki óva inti, nehogy megnyissa a lelkét a látomások előtt. Gemma képessége ugyanis, amivel magához vonja a természetfelettit, itt, a Spence-ben teljesedik ki. Itt kerül kapcsolatba az iskola legbefolyásosabb leányklikkjével, és itt fedezi fel, hogy az anyja kapcsolatban állt egy Rendnek nevezett titokzatos csoporttal. És itt vár rá a sorsa…, amennyiben hisz benne. A Nagy és rettenetes szépség igazi, hátborzongató olvasmány a suhogó szoknyák, táncoló árnyak és éjszaka utunkba vetődő dolgok világának széles palettájáról. A viktoriánus kor élénk színekkel megfestett világát tárja elénk, ahol a lányokat arra nevelik, hogy gazdag férfiakhoz menjenek feleségül, de ahol egy lány más utat keres magának.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rettentő gyönyörűség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rettentő gyönyörűség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  372
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  388 gr
  ISBN:
  9789632450056
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2197857 / 1051031
  Series:


  TAGS:
  Online Rettentő gyönyörűség ebook, könyvet Rettentő gyönyörűség FB2, Download Rettentő gyönyörűség PDF , Download Rettentő gyönyörűség MOBI, Online Rettentő gyönyörűség könyvet, ingyenes letöltések Rettentő gyönyörűség IPhone, Online könyvet Rettentő gyönyörűség PDF, ingyenes Rettentő gyönyörűség DJVU, ingyenes letöltések Rettentő gyönyörűség TXT, letöltések Rettentő gyönyörűség RTF, Online Rettentő gyönyörűség FB2 , e-könyvet Rettentő gyönyörűség letöltések TXT, ingyenes Rettentő gyönyörűség letöltések könyvet, e-könyvet Rettentő gyönyörűség download MOBI, letöltések Rettentő gyönyörűség IPad, olvas Rettentő gyönyörűség MOBI, olvas Rettentő gyönyörűség DOC, ingyenes Rettentő gyönyörűség AWZ, Download e-könyvet Rettentő gyönyörűség iPad , ingyenes Rettentő gyönyörűség DJVU, Download Rettentő gyönyörűség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rettentő gyönyörűség DVD, olvas Rettentő gyönyörűség TXT, Book Rettentő gyönyörűség letöltések DJVU, Rettentő gyönyörűség letöltések könyvet ingyenes, Rettentő gyönyörűség letöltések könyvet pdf ingyenes, Rettentő gyönyörűség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rettentő gyönyörűség pdf ingyenes, Rettentő gyönyörűség letöltések könyvet epub ingyenes, Rettentő gyönyörűség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply