Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD)

Rudolf Braunburg - Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD)

Mi MICSODA 35. Repülőgépek és léghajók: A szerző, aki maga is pilóta, a repülés, a repülő szerkezetek csodálatos világába kalauzolja el az olvasót. Amióta csak ember él a Földön, él benne a repülésnek, a kék ég meghódításának a vágya. Megismerhetjük a léggömbök, léghajók, a helikopterek fejlődésének kalandos történetét, és érdekfeszítő ismeretekkel gazdagíthatjuk tudásunkat a pilóták felkészítéséről és a modern légiközlekedésről.

Autók-Repülőgépek és léghajók DVD: A Mi MICSODA DVD első része bemutatja az autó történetét, működését, és a jövő autójáról szóló elképzelésekbe is beavatja a nézőt. Milyen volt az első autó? ,,Ki" volt Bádog Böske? Hogyan működik a motor? Mi a szélcsatorna és a töréstesztek szerepe az autógyártásban? Milyen biztonsági eszközök vannak az autókban ma? Mit tud egy navigációs rendszer ma és a jövőben? Milyen lesz a jövő autója? Mindezt kedves animációs figurák teszik változatossá a gyerekek számára.
A Mi MICSODA ismeretterjesztő filmsorozat második része a levegőbe viszi a nézőt. Eredeti filmrészleteket láthatunk a repülés hőskorából, az első kísérletekről, az első bátor utazókról, a kényelmes de veszélyes léghajókról: Megtudhatjuk, hogyan készítenek fel a repülésre ma egy repülőt, és az mitől emelkedik a magasba.
Mi mindent kell egy pilótának tudnia? Mi a légifolyosó? Hogyan fognak jövőbéli repülőink kinézni? Mindezt kedves animációs figurák teszik változatossá a gyermekek számára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  520 gr
  ISBN:
  9789632940113
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206063 / 1061861
  Series:


  TAGS:
  Online Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) ebook, könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) FB2, Download Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) PDF , Download Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) MOBI, Online Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) könyvet, ingyenes letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) IPhone, Online könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) PDF, ingyenes Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) DJVU, ingyenes letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) TXT, letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) RTF, Online Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) FB2 , e-könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések TXT, ingyenes Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések könyvet, e-könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) download MOBI, letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) IPad, olvas Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) MOBI, olvas Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) DOC, ingyenes Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) AWZ, Download e-könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) iPad , ingyenes Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) DJVU, Download Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) DVD, olvas Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) TXT, Book Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések DJVU, Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések könyvet ingyenes, Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések könyvet pdf ingyenes, Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) pdf ingyenes, Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) letöltések könyvet epub ingyenes, Repülőgépek és léghajók (könyv) + Autók-Repülőgépek és léghajók (DVD) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply