Rendszerváltás a gazdaságban

Bakács András - Novák Tamás - Somai Miklós - Túry Gábor - Rendszerváltás a gazdaságban

A gazdasági átalakulás nagyon sok szempontból elemezhető. Ebben a – 2001-2003-ban folytatott – kutatásban néhány különösen érdekes, kiemelt területre helyeztük a hangsúlyt.
Az első két fejezetben az agrárgazdaság átalakulását vizsgáltuk, nem utolsó sorban az ágazat érzékenysége, a transzformációs veszteségek nagysága és az európai uniós kihívások mértéke miatt.
A harmadik fejezetben a külföldi közvetlen befektetésekkel kapcsolatos stratégiákat, a tőkevonzás eredményeit tekintettük át a nemzetközi tőkeáramlási folyamatok, és különösen a közép- és kelet-európai országokkal való összehasonlítás keretében.
A negyedik fejezetben a szerkezetváltás, a makro- és mikroszintű alkalmazkodás, valamint az európai uniós csatlakozás okozta kihívásokat és feladatokat igyekeztünk körüljárni.
Az ötödik fejezetben Magyarország közvetlen környezetének geostratégiai átalakulását elemeztük, kitértünk a gazdasági transzformáció és a reorientáció okozta külkereskedelmi szerkezetváltás fontosabb szempontjaira, ill. megfogalmaztuk az EU-csatlakozást követően Magyarország számára megfontolandó feladatokat.
Az Európai Unióval kapcsolatban nem készítettünk külön fejezetet, mivel azzal összefüggésben egy másik NKFP-kutatás keretében a Világgazdasági Kutatóintézet részletes elemzéseket végzett.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rendszerváltás a gazdaságban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rendszerváltás a gazdaságban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  222
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789635084883
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2046791 / 1058746  TAGS:
  Online Rendszerváltás a gazdaságban ebook, könyvet Rendszerváltás a gazdaságban FB2, Download Rendszerváltás a gazdaságban PDF , Download Rendszerváltás a gazdaságban MOBI, Online Rendszerváltás a gazdaságban könyvet, ingyenes letöltések Rendszerváltás a gazdaságban IPhone, Online könyvet Rendszerváltás a gazdaságban PDF, ingyenes Rendszerváltás a gazdaságban DJVU, ingyenes letöltések Rendszerváltás a gazdaságban TXT, letöltések Rendszerváltás a gazdaságban RTF, Online Rendszerváltás a gazdaságban FB2 , e-könyvet Rendszerváltás a gazdaságban letöltések TXT, ingyenes Rendszerváltás a gazdaságban letöltések könyvet, e-könyvet Rendszerváltás a gazdaságban download MOBI, letöltések Rendszerváltás a gazdaságban IPad, olvas Rendszerváltás a gazdaságban MOBI, olvas Rendszerváltás a gazdaságban DOC, ingyenes Rendszerváltás a gazdaságban AWZ, Download e-könyvet Rendszerváltás a gazdaságban iPad , ingyenes Rendszerváltás a gazdaságban DJVU, Download Rendszerváltás a gazdaságban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rendszerváltás a gazdaságban DVD, olvas Rendszerváltás a gazdaságban TXT, Book Rendszerváltás a gazdaságban letöltések DJVU, Rendszerváltás a gazdaságban letöltések könyvet ingyenes, Rendszerváltás a gazdaságban letöltések könyvet pdf ingyenes, Rendszerváltás a gazdaságban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rendszerváltás a gazdaságban pdf ingyenes, Rendszerváltás a gazdaságban letöltések könyvet epub ingyenes, Rendszerváltás a gazdaságban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply