Rekviem egy gyilkos asszonyért

Hannah Kent - Rekviem egy gyilkos asszonyért

"Az elsőkönyves szerzők műveit díjazó Guardian First Book Award döntőse

Az egyik legmegkapóbb és legizgalmasabb könyv, amit idén olvastam. (Kate Mosse, a Labirintus szerzője)

Izland rideg északi partvidékén járunk, 1829-ben.
Egy nőt halálra ítélnek a szeretője megöléséért, és a kivégzésig egy család gondjaira bízzák. Lelkészt is rendelnek mellé, hogy feloldozza bűnei alól.
Az elítélt lassan megnyílik a tisztelendőnek, elmeséli neki az életét és a gyilkosság előzményeit. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, de az idő vészesen fogy közeleg a tél, és vele a kivégzés napja.
Csak ő tudja, mi történt valójában. Ez Agnes története.
A halálra várók szenvedésének kegyetlenségénél csak a tétlenek és tehetetlenek lelkiismeret-furdalása rosszabb.
Fedezd fel legbensőbb titkait!"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  412 gr
  ISBN:
  9789633994429
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691845 / 1161821
  Fordító:


  TAGS:
  Online Rekviem egy gyilkos asszonyért ebook, könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért FB2, Download Rekviem egy gyilkos asszonyért PDF , Download Rekviem egy gyilkos asszonyért MOBI, Online Rekviem egy gyilkos asszonyért könyvet, ingyenes letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért IPhone, Online könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért PDF, ingyenes Rekviem egy gyilkos asszonyért DJVU, ingyenes letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért TXT, letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért RTF, Online Rekviem egy gyilkos asszonyért FB2 , e-könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések TXT, ingyenes Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések könyvet, e-könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért download MOBI, letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért IPad, olvas Rekviem egy gyilkos asszonyért MOBI, olvas Rekviem egy gyilkos asszonyért DOC, ingyenes Rekviem egy gyilkos asszonyért AWZ, Download e-könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért iPad , ingyenes Rekviem egy gyilkos asszonyért DJVU, Download Rekviem egy gyilkos asszonyért e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rekviem egy gyilkos asszonyért DVD, olvas Rekviem egy gyilkos asszonyért TXT, Book Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések DJVU, Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések könyvet ingyenes, Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések könyvet pdf ingyenes, Rekviem egy gyilkos asszonyért pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rekviem egy gyilkos asszonyért pdf ingyenes, Rekviem egy gyilkos asszonyért letöltések könyvet epub ingyenes, Rekviem egy gyilkos asszonyért ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply