Reklám és társai


A könyv áttekinti a promóció legfontosabb területeit, a klasszikus eszközöktől (pl. újsághirdetés) kezdve egészen a legújabb, szinte még kipróbálatlan lehetőségekig (szájreklám, Internet, e-mail), elemezve a közelmúlt megannyi sikeres és kevésbé sikeres akcióját.
A könyv elsősorban a vállalkozóknak szól, akik szeretnék hatékony promóciós politikával növelni értékesítésüket: ha elolvasták ezt a könyvet, önállóan meg fogják tudni oldani az egyszerűbb feladatokat, illetve, ha megrendelőként lépnek fel a piacon, pontosabban meg fogják tudni fogalmazni, hogy milyen reklámot is szeretnének. A könyv nem haszontalan olvasmány a reklámok titokzatos világa iránt érdeklődő laikusnak sem: elolvassa után kicsit jobban tisztában lesz azzal, hogy miért olyanok azok a sokat szidott reklámok, s hogyan próbálják befolyásolni “az utca emberét”. A könyv erőssége a nagyszámú esetleírás, melyek nemcsak érthetőbbé, hanem élvezetesebbé is teszik a szakmai mondanivalót. A könyv hitvallása a következő lehetne: “Hogyan mondjuk ki hatékonyan az igazat?”



A Könyv Magyarul!


Letöltések Reklám és társai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Reklám és társai ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789638623270
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2113678 / 1019129
  Series:


  TAGS:
  Online Reklám és társai ebook, könyvet Reklám és társai FB2, Download Reklám és társai PDF , Download Reklám és társai MOBI, Online Reklám és társai könyvet, ingyenes letöltések Reklám és társai IPhone, Online könyvet Reklám és társai PDF, ingyenes Reklám és társai DJVU, ingyenes letöltések Reklám és társai TXT, letöltések Reklám és társai RTF, Online Reklám és társai FB2 , e-könyvet Reklám és társai letöltések TXT, ingyenes Reklám és társai letöltések könyvet, e-könyvet Reklám és társai download MOBI, letöltések Reklám és társai IPad, olvas Reklám és társai MOBI, olvas Reklám és társai DOC, ingyenes Reklám és társai AWZ, Download e-könyvet Reklám és társai iPad , ingyenes Reklám és társai DJVU, Download Reklám és társai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Reklám és társai DVD, olvas Reklám és társai TXT, Book Reklám és társai letöltések DJVU, Reklám és társai letöltések könyvet ingyenes, Reklám és társai letöltések könyvet pdf ingyenes, Reklám és társai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Reklám és társai pdf ingyenes, Reklám és társai letöltések könyvet epub ingyenes, Reklám és társai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply