Rejtélyes állatok

Szondy Zsuzsanna - Rejtélyes állatok

"Ember régen láncra verte, Úgy táncolt, bár nem volt kedve. Ma már világ nagy kedvence, Vele alszik a kis Bence. Én szerintem kitaláltad: Bizony…. ez az állat -(medve)". A gyerekek imádják az állatokat és a találós kérdéseket. A szerző e füzetben művészien ötvözte a két dolgot, így a gyerekek feladata a roppant tanulságos, sok-sok információt tartalmazó, de ugyanakkor mókás versekből kitalálni, melyik állat rejtőzik a sorok mögött. Sőt, a jutalom is garantált, mert a megfejtés után kivágható és felragasztható az állat matricája. A szórakoztató feladványok megoldása után, mikor már valamennyi állat a helyére került, lesz egy olyan képeskönyvük, amiből aztán érdemes megtanulni a verseket az ismeretek és a szókincs bővítéséhez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rejtélyes állatok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rejtélyes állatok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  24
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9789639991491
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229097 / 1083558
  Series:


  TAGS:
  Online Rejtélyes állatok ebook, könyvet Rejtélyes állatok FB2, Download Rejtélyes állatok PDF , Download Rejtélyes állatok MOBI, Online Rejtélyes állatok könyvet, ingyenes letöltések Rejtélyes állatok IPhone, Online könyvet Rejtélyes állatok PDF, ingyenes Rejtélyes állatok DJVU, ingyenes letöltések Rejtélyes állatok TXT, letöltések Rejtélyes állatok RTF, Online Rejtélyes állatok FB2 , e-könyvet Rejtélyes állatok letöltések TXT, ingyenes Rejtélyes állatok letöltések könyvet, e-könyvet Rejtélyes állatok download MOBI, letöltések Rejtélyes állatok IPad, olvas Rejtélyes állatok MOBI, olvas Rejtélyes állatok DOC, ingyenes Rejtélyes állatok AWZ, Download e-könyvet Rejtélyes állatok iPad , ingyenes Rejtélyes állatok DJVU, Download Rejtélyes állatok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rejtélyes állatok DVD, olvas Rejtélyes állatok TXT, Book Rejtélyes állatok letöltések DJVU, Rejtélyes állatok letöltések könyvet ingyenes, Rejtélyes állatok letöltések könyvet pdf ingyenes, Rejtélyes állatok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rejtélyes állatok pdf ingyenes, Rejtélyes állatok letöltések könyvet epub ingyenes, Rejtélyes állatok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply