Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához

Szmetana Mária - Rejtély - Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához

Eveztél már a Dunán? Itt a lehetőség, hogy nyomon kövesd egy csapat gyerek kalandos útját a vízen. Miközben megoldod a feladatokat, gyakorolhatod a helyesírást azoknál a szavaknál, melyekben szerepel "j" vagy "ly". Ha kitartó vagy, megtudod, hová bújtak a lányok, s biztosabb lesz a helyesírásod is!
A PILÓTA sorozat Rejtély című eleme az anyanyelvi kompetenciaterülethez kapcsolódik, a helyesírás fejlesztésének eszköze. A fejlesztőfüzet feladatsorai egy dunai vízitúra eseményeihez fűződnek. A feladatok mindegyike ötletesen, játékosan gyakoroltatja a "j"-s, "ly"-os szavak helyesírását, fejlesztve a nyelvilogikai képességeket. A gyakorló a felölelt szóanyag ciklikus ismétlődésével segíti a pontos alak rögzülését. A megoldás nehézségét a feladat sorszáma melletti jelölés mutatja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  16
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  50 gr
  ISBN:
  9789631962765
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2204777 / 1060254
  Series:


  TAGS:
  Online Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához ebook, könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához FB2, Download Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához PDF , Download Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához MOBI, Online Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához könyvet, ingyenes letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához IPhone, Online könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához PDF, ingyenes Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához DJVU, ingyenes letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához TXT, letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához RTF, Online Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához FB2 , e-könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések TXT, ingyenes Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések könyvet, e-könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához download MOBI, letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához IPad, olvas Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához MOBI, olvas Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához DOC, ingyenes Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához AWZ, Download e-könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához iPad , ingyenes Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához DJVU, Download Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához DVD, olvas Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához TXT, Book Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések DJVU, Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések könyvet ingyenes, Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések könyvet pdf ingyenes, Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához pdf ingyenes, Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához letöltések könyvet epub ingyenes, Rejtély – Anyanyelvi gyakorló a j-ly helyes írásmódjához ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply