Reini

Gyökössy Endréné - Kiss Mária - Reini

Egy asszony, aki hallatlan hitből fakadó bölcsességgel szól az élet legapróbb dolgairól és a legsúlyosabb tragédiákról is. Aki úgy segítette a háttérben a férjét, hogy saját egyéniségét soha nem adta fel… Mennyi kincs, micsoda gazdagság! Az élet gazdagsága, két ember összetartozásának és hitének gazdagsága. Az ember legszívesebben azt kiáltaná: Ne hagyd abba, kedves Reini, meséld tovább, add ide nekünk azt a gazdagon szőtt szőnyeget, melynek minden szálában benne van a hűség. Kettőtöké Bandi bácsival és mindennek fundamentuma, Isten hűsége hozzátok, hozzánk, emberekhez." Balog Zoltán

A jó családból való svájci lányt felkérik táncolni, ő megy, mert illedelmes, aztán hipp-hopp, feleségül veszi egy igazi marslakó. Kikötnek egy robbanékony vérmérsékletű alakokkal teli, lapos országban, valahol a világ végén, ahol az ember lelógathatja a lábát a semmibe. Közben háború jön, forradalom, diktatúra, a férjből, dr. Gyökössy Endréből, országszerte nevezetes lelkipásztor lesz, író ember, lelkek nagy ismerője. Történelmi kaland, humor, friss rálátás Magyarországra – ezt mind megkapjuk ettől a könyvtől. Egy asszony, akiben valaki benne énekel". Aki fohászát szegezi szembe a rárontó orosz katonával. Aki nyelvkönyvből tanult főzni. Aki végigspórolta az életét, de legfőbb aranytartaléka a svájci frankban ki nem fejezhető szeretet. Lackfi János
A Könyv Magyarul!


Letöltések Reini ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Reini ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 21 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  130
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789632881034
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Reini ebook, könyvet Reini FB2, Download Reini PDF , Download Reini MOBI, Online Reini könyvet, ingyenes letöltések Reini IPhone, Online könyvet Reini PDF, ingyenes Reini DJVU, ingyenes letöltések Reini TXT, letöltések Reini RTF, Online Reini FB2 , e-könyvet Reini letöltések TXT, ingyenes Reini letöltések könyvet, e-könyvet Reini download MOBI, letöltések Reini IPad, olvas Reini MOBI, olvas Reini DOC, ingyenes Reini AWZ, Download e-könyvet Reini iPad , ingyenes Reini DJVU, Download Reini e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Reini DVD, olvas Reini TXT, Book Reini letöltések DJVU, Reini letöltések könyvet ingyenes, Reini letöltések könyvet pdf ingyenes, Reini pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Reini pdf ingyenes, Reini letöltések könyvet epub ingyenes, Reini ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply