Régió- és településmarketing


"A településmarketing hatékony megszervezéséhez nyújt segítséget ez a könyv, amely gyakorlati megközelítésével könnyen alkalmazható ismereteket tartalmaz. Különös érdeme, hogy a marketing alapjait a szakterületre adaptálva mutatja be, ezért megértéséhez nincs szükség előzetes marketingismeretekre. Mind a gyakorlati szakemberek, mind a marketingképzésekben részt vevő hallgatók számára jól hasznosítható, szakmailag kiforrott, igényes és érdekes szakkönyvet tart a kezében az olvasó." – (Dr. Kandikó József, főiskolai tanár, a Magyar Marketing Szövetség alapító elnöke).
"Beruházásfejlesztési tanácsadóként is értékes, érdekes műnek tartom ezt a könyvet, melyben a marketing gyakorlatát a települések, régiók céljainak aspektusából vizsgálja a szerző. A régió- és településmarketing (RTM) sajátos működési mechanizmusait tekintve igen komplex ága a marketingnek, valahol a közigazgatás, az üzlet és a civil szféra találkozásánál. A sokszínű, hazai és külföldi példákkal gazdagított anyag arra sarkallja az olvasót, hogy újragondolja saját, nem egyszer rutinokra épülő tevékenységét, a gondolatébresztő ötletek pedig segítik abban, hogy meg is tudja újítani azt. Képessé tenni valakit a fejlődésre – ez az igazi hozzáadott érték!" – (Essősy Zsombor vezérigazgató, MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.)A Könyv Magyarul!


Letöltések Régió- és településmarketing ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Régió- és településmarketing ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  9789630591867
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228215 / 1082712
  Series:


  TAGS:
  Online Régió- és településmarketing ebook, könyvet Régió- és településmarketing FB2, Download Régió- és településmarketing PDF , Download Régió- és településmarketing MOBI, Online Régió- és településmarketing könyvet, ingyenes letöltések Régió- és településmarketing IPhone, Online könyvet Régió- és településmarketing PDF, ingyenes Régió- és településmarketing DJVU, ingyenes letöltések Régió- és településmarketing TXT, letöltések Régió- és településmarketing RTF, Online Régió- és településmarketing FB2 , e-könyvet Régió- és településmarketing letöltések TXT, ingyenes Régió- és településmarketing letöltések könyvet, e-könyvet Régió- és településmarketing download MOBI, letöltések Régió- és településmarketing IPad, olvas Régió- és településmarketing MOBI, olvas Régió- és településmarketing DOC, ingyenes Régió- és településmarketing AWZ, Download e-könyvet Régió- és településmarketing iPad , ingyenes Régió- és településmarketing DJVU, Download Régió- és településmarketing e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Régió- és településmarketing DVD, olvas Régió- és településmarketing TXT, Book Régió- és településmarketing letöltések DJVU, Régió- és településmarketing letöltések könyvet ingyenes, Régió- és településmarketing letöltések könyvet pdf ingyenes, Régió- és településmarketing pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Régió- és településmarketing pdf ingyenes, Régió- és településmarketing letöltések könyvet epub ingyenes, Régió- és településmarketing ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply