Régi magyar baromfifajták a XXI. században

Szalay István - Régi magyar baromfifajták a XXI. században

Nemzeti kulturális örökségünkhöz tartoznak a régi magyar baromfifajták is. Minden nemzet kötelessége, hogy értékeit megőrizze, az utókor számára hozzáférhetővé tegye. Ez a könyv feltárja a magyar baromfifélék génmegőrzésével kapcsolatos több évtizedes munkát, és választ ad a következő kérdésekre is:

Az eddig őshonosként nyilvántartott magyar baromfifajták vajon valóban őshonosként kezelhetők-e?
Melyek a régen honosult fajták és ezek mennyiben tekinthetők magyar fajtának?
A fajon belüli egyes fajtaváltozatok kezelhetők-e önálló fajtaként?
Hogyan alakult ki a régi magyar baromfifélék állami génbanki rendszere?
Mely fajok és fajták hiányoznak még génmegőrzési programjainkból?
Hogyan hasznosíthatók a régi fajták?

A régi magyar baromfifajták bemutatására és részletes, magyar és angol nyelvű fajtaleírására vállalkozó könyv nemcsak az eddig őshonosként védett magyar tyúk-, pulyka-, gyöngytyúk-, lúd- és kacsafajtákat ismerteti, hanem új programokat is javasol a Kárpát-medencében még előforduló és védelemre szoruló helyi fajták és a tenyésztésükkel összefüggő életmód és tudás megmentése és jövőbeni hasznosíthatósága érdekében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  401 gr
  ISBN:
  9789632867175
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2708082 / 1170143  TAGS:
  Online Régi magyar baromfifajták a XXI. században ebook, könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században FB2, Download Régi magyar baromfifajták a XXI. században PDF , Download Régi magyar baromfifajták a XXI. században MOBI, Online Régi magyar baromfifajták a XXI. században könyvet, ingyenes letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században IPhone, Online könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században PDF, ingyenes Régi magyar baromfifajták a XXI. században DJVU, ingyenes letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században TXT, letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században RTF, Online Régi magyar baromfifajták a XXI. században FB2 , e-könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések TXT, ingyenes Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések könyvet, e-könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században download MOBI, letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században IPad, olvas Régi magyar baromfifajták a XXI. században MOBI, olvas Régi magyar baromfifajták a XXI. században DOC, ingyenes Régi magyar baromfifajták a XXI. században AWZ, Download e-könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században iPad , ingyenes Régi magyar baromfifajták a XXI. században DJVU, Download Régi magyar baromfifajták a XXI. században e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Régi magyar baromfifajták a XXI. században DVD, olvas Régi magyar baromfifajták a XXI. században TXT, Book Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések DJVU, Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések könyvet ingyenes, Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések könyvet pdf ingyenes, Régi magyar baromfifajták a XXI. században pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Régi magyar baromfifajták a XXI. században pdf ingyenes, Régi magyar baromfifajták a XXI. században letöltések könyvet epub ingyenes, Régi magyar baromfifajták a XXI. században ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply