Realizmus és modernizmus

Héra Zoltán (Szerk.) - Realizmus és modernizmus

Ez a különös figyelmet érdemlő kötet a Szovjetunióban, a múlt évben lezajlott irodalmi vita anyagát foglalja össze. A vita a szocialista realizmus, a realizmus és a modernizmus problémáiról folyt. A vitázó irodalomtudósok visszautasították a marxista esztétika alapelveit kétségbevonó revizionista támadásokat, de ugyanakkor elhatárolták magukat a szektás, dogmatikus nézetektől is. A könyv szerzői – olyan vezető irodalomesztétikusok, mint: Scserbina, Guszev, Borjev, Szecskov, Motiljova, Elszberg – nemcsak a szovjet, hanem a világirodalomban jelentkező különböző irányzatokat és művészeti, esztétikai nézeteket is alaposan elemzik.
A tanulmányokat Héra Zoltán válogatta, ő írt a könyvhöz terjedelmes előszót is. Ez a bevezető összefoglalja az egész vitát, jelentőségét, főbb kérdéseit, s megpróbálja levonni belőlük a tanulságokat. Úgy véljük, a kötet elő fogja segíteni hazánkban is a külkönböző helytelen irodalomesztétikai nézetek tisztázását, s széles érdeklődésre tarthat számot.A Könyv Magyarul!


Letöltések Realizmus és modernizmus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Realizmus és modernizmus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  348
  Cover:
  PAPERBACK
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1959
  Commodity code:
  6005240 / 5005239  TAGS:
  Online Realizmus és modernizmus ebook, könyvet Realizmus és modernizmus FB2, Download Realizmus és modernizmus PDF , Download Realizmus és modernizmus MOBI, Online Realizmus és modernizmus könyvet, ingyenes letöltések Realizmus és modernizmus IPhone, Online könyvet Realizmus és modernizmus PDF, ingyenes Realizmus és modernizmus DJVU, ingyenes letöltések Realizmus és modernizmus TXT, letöltések Realizmus és modernizmus RTF, Online Realizmus és modernizmus FB2 , e-könyvet Realizmus és modernizmus letöltések TXT, ingyenes Realizmus és modernizmus letöltések könyvet, e-könyvet Realizmus és modernizmus download MOBI, letöltések Realizmus és modernizmus IPad, olvas Realizmus és modernizmus MOBI, olvas Realizmus és modernizmus DOC, ingyenes Realizmus és modernizmus AWZ, Download e-könyvet Realizmus és modernizmus iPad , ingyenes Realizmus és modernizmus DJVU, Download Realizmus és modernizmus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Realizmus és modernizmus DVD, olvas Realizmus és modernizmus TXT, Book Realizmus és modernizmus letöltések DJVU, Realizmus és modernizmus letöltések könyvet ingyenes, Realizmus és modernizmus letöltések könyvet pdf ingyenes, Realizmus és modernizmus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Realizmus és modernizmus pdf ingyenes, Realizmus és modernizmus letöltések könyvet epub ingyenes, Realizmus és modernizmus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply