Randikalauz


Milyen határvonalakat kell meghúznunk a randevúzásban ahhoz, hogy kapcsolataink ne fájdalmakhoz és csalódásokhoz, hanem érettebbé válásunkhoz vezessenek, és segítsenek életre szóló társra találni? A másik nemmel való ismerkedés és a társkeresés sok csapdáját és buktatóját elkerülhetjük, ha megtanulunk felelősséget vállalni érzéseinkért, viselkedésünkért, életünkért. Hogyan fejlődhetnek a tartós és egészséges kapcsolatokhoz szükséges képességeink, miért nem tolerálhatjuk a hazugságot, hol a határ a randevúpartnerek testi kapcsolatában, hogyan állapíthatjuk meg, hogy ki illik hozzánk, és ki nem – ilyen és ehhez hasonló gyakorlati kérdéseket tárgyal könyvében a szerzőpáros sok esetleírással szemléltetve mondanivalóját. Valószínűleg sokan tapasztalni fogják, hogy miközben a könyvben ismertetett alapelveket és útmutatásokat olvassák, gyökeresen átalakul az emberi kapcsolatokról való gondolkodásuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések Randikalauz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Randikalauz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  278
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789639564664
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2084014 / 1008617
  Series:


  TAGS:
  Online Randikalauz ebook, könyvet Randikalauz FB2, Download Randikalauz PDF , Download Randikalauz MOBI, Online Randikalauz könyvet, ingyenes letöltések Randikalauz IPhone, Online könyvet Randikalauz PDF, ingyenes Randikalauz DJVU, ingyenes letöltések Randikalauz TXT, letöltések Randikalauz RTF, Online Randikalauz FB2 , e-könyvet Randikalauz letöltések TXT, ingyenes Randikalauz letöltések könyvet, e-könyvet Randikalauz download MOBI, letöltések Randikalauz IPad, olvas Randikalauz MOBI, olvas Randikalauz DOC, ingyenes Randikalauz AWZ, Download e-könyvet Randikalauz iPad , ingyenes Randikalauz DJVU, Download Randikalauz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Randikalauz DVD, olvas Randikalauz TXT, Book Randikalauz letöltések DJVU, Randikalauz letöltések könyvet ingyenes, Randikalauz letöltések könyvet pdf ingyenes, Randikalauz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Randikalauz pdf ingyenes, Randikalauz letöltések könyvet epub ingyenes, Randikalauz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply